Mennyttä viikonloppua voi nyt ehkä pitää tämän näyttelykesän loppupisteenä, vähän venytettynä sellaisena :). Nyt on kyllä ollut niin lämmintä, että ehkä tää on vielä kesää?

Ässä-mies piipahti "kotinäyttelyssään" Hämeenlinnassa. Harri Lehkosen mielestä Ässä oli Erittäin Hieno. Meistä se on täydellinen <3. Kiitokset Maanalle, kun olet käyttänyt Ässän nyt nämä pari näyttelyä!

Kuva Maj-Len Påfs

ss%C3%A4%2030.3.19%20Maj-Len%20P%C3%A5fs

Harstadiin, Norjaan lähtivät Hans ja Viima, tuliaisina saatiin kaksi uutta Norjan valiota NORD-serteillä höystettynä. Tuomarina oli norjalainen Arne Foss. Onnea Maikku ja Elisa! Hienosti sisko ja sen veli!

Viima, K. Draamaa Tarjolla VAL ERI1 SA PN1 SERT NORDSERT VSP NO MVA (kuva Jaana Hyttinen)

Viima%206.10.2019%20Jaana%20Hyttinen.jpg

Hans, K. Draivia Päivään VAL ERI1 SA PU1 SERT NORDSERT ROP NO MVA (kuva Jaana Hyttinen)Hans%206.10.2019%20Harstad%2C%20Jaana%20

Ja tässä vielä Lofooteilla ennen näyttelyä 4.10.2019, kuva Maj-Len Påfs

Viima%20ja%20Hans%206.10.2019%20Reine%2C

Niin se sitten tämänkin kesän reissut on reissattu ja näyttelyt näytelty. Jollain lailla tuntuu, että on tullut käytyä tosi vähän missään, vaikka eihän pidä paikkaansa. On käyty ihan tarpeeksi :)

Parhaita näyttelytuloksia jos listaa, niin aika erilaisia tuloksia on nyt kuin edellisenä kesänä, jolloin saatiin kuusi uutta FI MVA:ta. Nyt ei saatu yhtään :). Paitsi yksi agilityvalio, Dodii ja yksi hyppyvalio, Mörkö!!!!!

Viiman ja Hansin NO MVA -titteleiden lisäksi Konstasta tuli SE NO ja POHJ MVA, Rurikista NO MVA, Mörköstä ja Jadesta SE MVA ja Maisa sai Ruotsin sertin ja kolme suomalaista (ja varasertitkin Ruotsista ja Norjasta). Nokkonen sai ekan sertinsä, samoin Pimpula. Messille Ruotsista vasert ja varaca. Bella sijoittui neljästi ryhmässä, oli kahdesti RYP4 ja kerran BIS2VET ja kerran BIS3VET. Kasvattajaryhmä saatiin kolme kertaa kasaan, saatiin myös KP:t.

Agilityssä ja tokossa meillä oli kolme SM-tasolla kilpaillutta, eli agilityssä Mörkö ja Dodii osallistuivat yksilökisaan, Dodii oli lisäksi seuransa joukkueessa, ja tokossa Ilo osallistui seuran joukkueeseen. Ei yhtään huonosti, ei.

Ja nyt sitten aletaan horrostaa...

... ei vaiskaan, ens vuoden listaa jo kattellaan!