MP:n kanssa hurjasteltiin tänään ekoissa virallisissa agikisoissa Haukkiksella!!!! Tulos oli hylsy, mutta voi vitsi miten hauskaa oli Nauru. Musta oli jo ihan älyttömän mukavaa kun sai ostaa kisakirjan ja täyttää sen ja käydä mittauttamassa Maija (Jokisaaren Minna sai korkeudeksi 32 cm). Olin niin onnessani, että unohdin jopa viedä kisakirjan kansliaan mittauksen jälkeen ja kansliassa olivatkin ihmeissään että minne tunkisivat meidän lapun Nolostunut. Onneksi tyypit on tuttuja ja saatiin tästäkin hyvät vitsit väännettyä Nauru.

Radalla oli pari kinkkistä kohtaa, mm. kepeille vienti ja sitten esim. rengas oli sellaisessa kulmassa ed. hyppyyn nähden, että siinä meillä tuli se hylsy. Ohjasin Maijan renkaan ohi ja se tuli sitten karmin välistä mun luo väärään suuntaan Kieli ulkona. Mutta siis kepit se meni ihan älyttömän hyvin jos aattelee miten vähän me ollaan niitä treenattu ja miten ne on treeneissä mennyt!!! Ja MP irtosi hyvin putkiin, teki juoksukontaktit tosi hyvin kaikilla kontaktiesteillä, piti hyvää vauhtia ja irtosi hienosti maalisuoralla. Paljon siis hyviä kohtia, joihin voin olla enemmän kuin tyytyväinen. Ja sain ohjattua koiran just sillä lailla kuin olin rataantutustumisessa suunnitellut. Se on musta mukavaa jos siinä onnistuu eikä tarvi ruveta säätään radalla mitään ylimääräistä. Tuolla lopputuloksella ei ole mitään väliä silloin jos muuten palikat on kohdallaan.

Startin jälkeen jatkettiin toiselle kentälle missä SM-ryhmä treenasi tokoa. Tehtiin liikkeet SM-kokeessa olevan järjestyksen mukaan käskyttäen toisiamme. Joo-o, kai se on uskottava, että sinne sitä ollaan menossa... 

Kuva Juha Lehtikangas. Suurkiitos!!Hymy

1246862449_img-d41d8cd98f00b204e9800998e