Eli oltiinpa taas eilen agilityharkoissa. Alan vakuuttua enemmän ja enemmän siitä, että jotkin piuhat eivät yksinkertaisesti kohtaa toisiaan tuolla meikäläisen pääkopassa. Vaikka kuinka mietin, että nyt teen tässä näin, niin sitten teen kuitenkin jotain muuta......

Aluksi katsottiin kontaktit. Muuten ok, mutta me saadaan kyllä harjoitella enemmän vielä sitä, että mä menen edeltä ja joku muu pitää Karkkia remmissä. Rauhottumista kontaktipinnalle lisää! Keppejä mentiin kans, 12 kepin sarjaa ja otettiin vähän erilaisia lähestymiskulmia. Ihan suht hyvin ja kivalla tempolla. Siis mun mielestä :). Tottakai sitä vauhtia pitää tulla rutkasti lisää, mutta on sitä onneksi jo tullutkin. Sillä aikaa kun toiset meni rataa, niin sai mennä hyppy-rengas -yhdistelmää. Jees, ollaan päästy renkaanvaromisahdistuksesta eroon!! Karkki menee suoraan läpi reippaasti, ilmeisesti remmi oli vaan haitoiksi koskapa sitä ilman se on paljon varmempi. Piti vaan alkaa luottaan koiraan. Hyvä näin.

Ja sitten se rata...

1216450.jpg

Eli valssi juuri 2-esteen eteen ja ohjauskäden vaihto vasemmaksi, putken jälkeen eteenpäin, jotta koiran saa nelosen taakse, valssi ja viitoselle, 5-esteen jälkeen tänne-käskyllä koira 6-esteelle vekin kautta, jotta koiralla saa suunnan kohti 7-putken vasenta puolta, putkeen, takaaleikkaus ja loput sitten lujaa....

Taas voin todeta, että jos minä ohjaisin, niin kyllä koira menisi.... Suurin ongelma syntyi nyt tuosta takaaleikkaamisesta, sillä oma liikkeeni hidastui ja kun Karkki lukee mua joskus vähän liiankin tarkkaan, niin sen piti taas arpoa putken suulla, että pitääköhän sinne mennä ihan oikeesti. Eli tuosta 6-esteeltä olisi pitänyt saada koira irtoamaan paljon aikaisemmin putkeen, ettei me oltas oltu siellä niin samaan aikaan. Helppo taas näin jälkikäteen olla viisas!!

Onneksi tuo 2-esteeltä putkeen meno sujui, kuin myös kierto 4-esteelle (kerran piti siinäkin harjoitella....). Vekkiä kerrattiin vielä lopuksi. Kauheesti haluaisi analysoida tekemisiään ja pitäisi olla aikaa vielä tunnin jälkeen puida joka juttu moneen kertaan :). Vaikka mahtaisi siinä muilta loppua jo huumorintaju!!