K. Draamaa Tarjolla eli Viima kävi Elisan kanssa Jyväskylän KV:ssa marraskuun lopussa pyörähtämässä brittituomareiden David ja Angela Cavillin kehissä. David arvosti erittäin hienoksi ja Angela hienoksi :). Arvostelut löytyvät tuolta omalta sivultaan.

Terveystarkeissakin tuli käytyä, silmiä vaille koko setti. Lonkat C/C, polvet 0/1, kyynärnivelet 1/0 ja selkä kaikilta tutkituilta osin terve eli LTV0, VA0 ja SPO0.

Haussa Viimalle on nyt siis A-lonkkainen uros, jonka lonkkaindeksi on yli 100, ja jonka omat ja lähisukulaisten ja mahdollisten jälkeläistenkin polvet ja kyynärnivelet ovat nollat. Viiman silmämarkkeritulos on AG, joten ainakaan GG-koiraa ei voi valita isäksi. Lisäksi sitten sukusiitosprosentin pitää olla kahdeksassa polvessa alle 2. Onneksi Viimalla on häntä :) :) :). 

Viima osallistui myös ensimmäisiin rally-tokokisoihinsa Elisan kanssa. Tulosta ei tällä kertaa saatu, mutta videolta katsottuna meno oli juuri sellaista rally-tokohengen mukaista, iloista ja reipasta. Siitä on hyvä jatkaa!

Viima%20ja%20Liisa%202015%20Elisa%20Haat

Kuvassa etualalla Viiman "isosisko" Liisa (Kuva Elisa Haatainen)

 

Kiitos Elisalle vielä Viiman hyvästä hoidosta!