Tässä kuitenkin vielä muutama kuva elämästä pentulaatikossa, kuvaajina Ari Lavander ja Timo Vehkaoja. Kiitokset kuvista!

Alruuna heart

Sukkis heartPolliisi heart... piilossa äidin tai jonkun tädin "villatakin liepeen alla" smileyMöhkö heart

Possu heart

ja Susi heartja Karkin ilme kertoo just tasan tarkkaan mitä mieltä se on mukuloista, jotka lähestyvät Hänen Ylhäisyyttään (Lady of the house speaking...)Äidin poikia heartja viimeisiä hetkiä pentulaatikossa...ja jotta meno ja meininki olisi täydellistä, laumaan liittyi lauantaina pieni sveitsiläinen gööttipoika Will eli Ville eli Feuervale's Only You. Villen isä on Feuervale's Reason To Believe eli Joey (Dlarah Ghostbuster - Chipsmakers Carmencita) ja emä on Chipsmakers Hello Mary Lou eli Imma (Viktor - Chipsmakers Älva Grå). Ville on syntynyt 22.9.2012 ja on nyt siis vähän yli 12 viikkoa vanha.

Ville tuli Ouluun lentäen Lauran kanssa Zürichistä Kööpenhaminan kautta ja matkat menivät hienosti. Touhukas pikkumies väsähti vasta illansuussa tähän Ullan Tildan mukaan laittamalle tyynylle heart.Ville on tullut Suomeen pääsääntöisesti perheenjäseneksi sijoitusperheeseensä, mutta myös "pitkäntähtäyksen suunnitelmaa" täydentämään. Eli sitten voidaan taas pitää idioottimaiset kommentit ihan omana tietona, jos sellaisia tulee mieleen, eikä niitä tarvitse ainakaan tulla tänne kirjoittamaan. Minä olen onnellinen ja iloinen siitä, että tämä ihana pikku-ukko tuli Suomeen ja se siitä laugh.

Thanks again Paula and Laura for bringing this wonderful happy fellow to Finland!!!
heart
heartheartheartheart