Perinteeksi muodostunut Kajaanin KV pidettiin tänä vuonna uusitussa pallohallissa. Maapohjan tilalla oli nyt keinonurmi. Ja olihan se aika luksusta :). Lämpötila hallissa oli ulkona paukkuvasta pakkasesta huolimatta siedettävä, enkä laittanut esim. lauantaina kirjoittamassa ollessani takkia tai toppahousuja päälle koko päivänä. Keinonurmi eristi mukavasti myös altapäin hohkaavan kylmän pois. Vaatteet pysyivät puhtaana ja jotenkin tuo keinonurmi imi ääntäkin niin, ettei koko pää soinut vitosryhmän päivän jälkeen kuten aiempina vuosina :).

Niin, Kajaanissa on käyty vuodesta 2007. Ja veikkaisin, että useimmat reissut on tehty Mervin ja amerikanakitojen kanssa :). 

2007 AVO Karkki Lydia Erhart, Hollanti PN2, varasert, varacacib

2008 JUN Maija Leni Finne PN2 sert

2009 NUO Maija Paula Heikkinen-Lehkonen ERI2 

2010 VAL Maija Susanne Wendell ROP cacib 

2011 JUN Bella Karl-Erik Johansson, Ruotsi PN2 sert Royal Canin ROP-juniori

2012 AVO Bella Markku Kipinä ROP sert cacib

2013 JUN Assi Juha Putkonen PN2 sert, JUN Rudi PU2 varasert, ROP-kasvattaja KP

2014 NUO Vili Marja Talvitie ROP sert cacib

2015 AVO Milli Marja Talvitie PN2 varasert cacib

2016 AVO Viima Maija Mäkinen EH2

Eli käytiin Viiman kanssa Maija Mäkisen kehässä avoimessa luokassa. Minitrinsessa on aika mini, jopa meidän Bellaan pienempi :). Sen korvat ovat edelleenkin vähän hassut, eri puolilla päätä ja kohtuullisen isot. Se on sellainen suloinen pieni Dobby-kotitonttu :) :). Maija Mäkinen löysi Viimasta juuri oikeat virheet, mutta kehui kovasti sen liikkeitä. Ja liikkeethän sillä ovatkin varsin mallikkaat. Takapotkua on vaikka muille jakaa, eikä todellakaan jää liike rungon alle. Erittäin hyväksi Viima arvosteltiin ja se oli "päivän kunnon" mukaan ihan oikein.

Viima%202015%20Maj-Len%20P%C3%A5fs.jpg

(kuva Maikku Påfs)

 

Edellisenä päivänä Ninni ja Dodii kävivät juoksemassa kolme rataa agilityä. Tuloksina hyl, 15 ja nollavoitto!!! Viikon tämä parivaljakko vietti ykkösissä ja nyt siis LUVA-nollan seurauksena seuraava rata juostaankin sitten kakkosissa!! Aika huikeeta on :). Valitettavasti tämä nollavoittorata kuvattiin pause-nappi päällä, joten sitä en ole päässyt näkemään (muistan, että olen myös kerran kuvannut yhden kaverin radat näin, mutta kyllä hän edelleen tervehtii :)).

Onnea ihan miljoonasti Ninnille ja Dodiille!!!

Dodii%20agiserti%20LUVA%209.1.2016%20NiiDodii%20hyp%C3%A4ri%209.1.2016%20Niina%2

(kuvat Niina Halonen)