Nyt sitten Jyväskylän reissuun....

Lähdimme Susannan ja Otson kanssa liikkeelle lauantai-iltana Jyväskylää kohti. Maija ja Otso olivat takapenkillä asianmukaisesti turvavöissä. Välillä satoi lunta, mutta aika hyvä keli oli pääsääntöisesti. Viitasaarella pidimme kahvitauon ja ulkoilutimme koirat. Ja nyt tullaan sitten siihen, mihin Susanna viittaa Otson blogissa.... Vähän Viitasaaren jälkeen Maija alkoi olla levoton, se haukkui ja vinkui ja kiemurteli, mutta koska juuri oli oltu tauolla, ajattelin, että Maijalla on tylsää. Seuraavaksi se puri turvavyön lähestulkoon poikki. Ja kun vieläkään en uskonut, että kyseessä olisi hätä, Maija demonstroi takapenkille, miltä tuntuu, kun ON HÄTÄ. Hätä olikin sitten suht. iso ja löysä.... Onneksi takapenkillä oli koirien alla matto, koska siitä oli huomattavasti mukavampaa kaapia sotkua serveteillä kuin suoraan penkiltä. Maija-raukka oli tosi nolo ja häpeissään, vaikka syyhän oli kyllä ihan pelkästään mun.

Hotellissa viihdyttiin oikein hyvin! Samanlaista touhua kuin Kihinällä ja Kuhinalla, mutta nyt sitä harrastivat  Ärinä ja Murina (copyright: Susanna). Ääniefektit on meinaan sitä sorttia kun nämä kaksi painii, että luulisi olevan samassa läjässä useampia karhuja ja ampiaisia..... Tässä nyt vaan muutama kuva hotellivieraista...

1075895.jpg

1075896.jpg

Salaiset koirakansiot.....

 1075899.jpg

Emme häkittäneet tyyppejä kun Maisu ei ole vielä tottunut sellaiseen, mutta aika hyvin saatiin nukuttua (kunhan selvittiin ensin siitä hihityskohtauksesta...).

Jyväskylän Paviljongissa oli tosi ahdasta!! En muista, että viime vuonna olisi ollut samanlaista, toisaalta olimme eri hallissa, jossa tänä vuonnakin oli väljemmän näköistä. Tapasimme jälleen uusia gööttejä omistajineen, mikä onkin näiden näyttelyreissujen suola. Tottakai on hauska tavata myös vanhoja tuttuja!!

Maija tulos siis  2KP ja liila ruusuke. Arvostelu löytyy tuolta Maijan omalta näyttelyarvostelusivulta. Maija esiintyi tosi hienosti kehässä, niin pöydällä, liikkeessä kuin seistessäkin. Olen valtavan tyytyväinen Maikkulin ekaan oikeaan näytelmään!

Onnea Susannalle ja setä O:lle ihan erityisesti PU-sijasta, sertistä ja vara-cacibista, ja kiitos mukavasta matkaseurasta!!!!

Hauska oli nähdä myös Maijan veljeä Mattia. Matista tuli VSP-pentu. Onnittelut vielä Marjon poppoolle, varsinkin Sissin ROP-pentu -sijoituksesta.


Ja vielä, Lotalle kiitos kun tulit käymään katsomassa meitä kehässä sekä "Tularemia-shamppanjasta", jota säästelen kyllä nyt sitten seuraavaan tapaamiseen :). Toivottavasti ei tarvitse odottaa kauaa!

Kotimatkalla takapenkillä oli varsin hiljaista väkeä... Nappasimme vielä Kärsämäeltä Veeran ja Eeron kyytiin tullessa ja loppumatkan karvakuonoilla olikin sitten sylihoitajat.

1075900.jpg