OKK:n kisoissa eilen ja tänään juostiin 4 kisaa, joista tänään vimppa oli hyppis. Eilen yksi katastrofi eli ratavirheitä 10 ja sitten yli 20 sekkaa yliaikaa (Koo kyllä irtosi hyvin, mutta kun piti aina pyytää se takasin suorittaan pari estettä lisää :)).... Toinen rata ihan hyvä, 0 vp mutta yliaikaa 2,24 (1. sija). Tänään ekalta radalta vitsku kun ohjasin huonosti ja sitten yliaikaa kun jäätiin pyörimään. Eli ajattelin ohjata eilisen vauhtista koiraa, mutta kun se oli tänään nopeempi niin en ehtinyt tehdä mitä olin ajatellut ja sitten ruvettiin pyörimään ja siitä yliaikaa 2,73 (eli tulos 7,73 ja 2. sija).

Vimppa rata oli hyppis. Tsemppasin Karkkia koko radan ihan hirveesti ja sieltä se nolla sitten tuli!! Ensin kuulin että meillä olisi ollut yliaikaa 5 sek ja aattelin että voihan p***a, mutta seinässä luki sitten kuitenkin että päästiin -0.15 alle ihanneajan. Karkki kääntyi tosi hyvin ja tiukasti ihan siivekkeitä "nuollen" jos vain itse olin tarkka. Tiukille meni ajan kanssa silti, mutta so what!! Karkki voitti ja toinen serti on nyt tassussa....

Ihana ihana Koo :)

Kiitoksia teille kaikille meitä kannustaneille, Suskille, Tanjalle, Minnalle, Kaisalle, Oilille ja Matille erityisesti ja Pirkolle ja Annelille ja Mariannelle myös!!!! Kuvia tulee jahka ehdin käydä niitä netistä etsiskelemässä :)