... huhtikuussa käytiin Pietarissa ja NYT JO putkahti Venäjän valionvahvistus postissa!!
Ihan uskomatonta, kun on lukenut ja kuullut yli vuodenkin kestävistä hakuprosesseista. Tanjallakin taisi mennä Ricon vahvistuksen kanssa 10 kk vaikka tehtiin ihan samalla sapluunalla hakemukset.... no, hyvä näin, en minä valita :)

Tällä viikolla tuli myös inttivaliodiplomi. Se pitäisi kyllä saada kehyksiin, on se niin hieno. Otin molemmista papruista kuvat, mutta nyt on eturistiriita täällä kotona tietskojen käytössä. Tällä koneella ei toimi tuo muistikortinlukija ja toinen kone on ehdottoman varattu..... Lisäänpä nuo kuvat sitten kun pääsen sille toiselle koneelle.....

Maija on järjestänyt meille vähän jännitystä. Se aloitti kaksi viikkoa sitten hurjan juomisen ja pissimisen. Öisin ilmestyi monta lätäkköä lattialle ja päivällä kans. Opin minä yöllä kyllä heräämään siihen, kun se hyppäsi alas sängystä ja eteni kohti takapihan ovea.... Saatiin onneksi äkkiä aika eläinlääkärille ja pissanäytteen kanssa sitten mentiin tutkittavaksi. Ultrassa ei näkynyt mitään kohdussa eikä virtsarakossa, myöskään pissa- ja verinäytteessä ei ollut mitään tulehdukseen viittaavaa. Mutta sitten munuaisarvot oli koholla.... Nyt on syöty tuota "munuaisruokaa" kohta se kaksi viikkoa ja ensi tiistaina mennään taas verikokeeseen. Koko ajan MP on ollut oma riehakas itsensä, ei todellakaan kipeän oloinen. Pissiminen ja juominen on nyt normaalia eli vaikuttaisi siltä kuin tuo ruoka olisi auttanut. Tai voihan olla että tilanne olisi korjaantunut itsestäänkin. Kun sitä syytä ei tiedetä, että mistä tuo johtui.

Ja jotta katastrofi olisi täydellinen, MP nielaisi nektariinin kiven viime sunnuntai-iltana. Enkä sitten uskaltanut sitä suolalla oksennuttaa, ettei sitten kuormiteta niitä munuaisia sillä suolalla. Tässä on koko viikko kytätty niin etu- kuin takapäätäkin ja mitä tulostuksia sieltä tulee. Kokonaista kiveä ei ole näkynyt....

Tällä viikolla Koo liiteli keskiviikkona aivan upeasti ja MP:kin kunnostautui tänään tokossa. Tehtiin luoksepäästävyyttä ja paikallaoloa ja luoksetuloa. Ja sitten seuraamisesta perusasentoon siirtymistä. Nameina oli vaan niitä tylsiä hajuttomia-mauttomia nappuloita, mutta hyvin toimi!! Meitä oli kivan kokoinen porukka paikalla, oli tosi mukavat harkat.

Kävin tiistaina seuraamassa pelastuskoiraryhmän reenejä ja olihan aika mielenkiintoista. Se voisi olla sellaista Maijalle sopivaa hommaa. Kaisan Naava etsi miehen metsästä ja Nilallakin oli omat harjoitukset, joihin osallistuin istumalla, makaamalla ja seisomalla nakki kourassa ..... Ja sitten nökötin yhden lohkareen takana piilossa yhdelle toiselle koiralle. Oli aivan älyttömän hienon näköistä, kun koirat työskenteli innoissaan ja motivoituneina. Itsekin ihan innostui.

Lenkkeilty on Otson ja Naavan ja Nilan kanssa. Ihanaa kun ei ole vielä sääskiä metsässä. Mutta kuulemma on kohtuullisen kokoinen armeija odottamassa sopivaa hetkeä noissa lutakoissa. Ehkä jo tänään on tilanne toinen, nyt on ollut kaksi lämmintä päivää........ Viime kesän jänisruttoepisodista viisastuneena EN käytä lyhytlahkeisia housuja metsässä tänä kesänä. Yritän ainakin muistaa.

Mukavaa viikonloppua kaikille. Toivottavasti saadaan nauttia auringonpaisteesta!!