Sellanen viikonloppu sitten taas :)

Paimiossa kilpailtiin viikonloppuna tottelevaisuuden SM-kisat ja sunnuntaina oli avoimen luokan koirakot framilla. Ainoana gööttinä näihin kisoihin osallistui Oulun Koirakerhon joukkueessa Kompiaisen Elämän Ilo "Ilo" Kaisan kanssa. Pisteet 184p eivät riittäneet tällä kertaa tulokseen, muutama liike meni nollille, mutta onnistumisiakin tuli ja pääasia oli, että osallistuivat! Karkin kanssa osallistuttiin aikanaan kahdesti SM-kisoihin. Meidän eka AVO-luokan tulos oli SM-joukkuekisasta, mutta sitten voittajassa ei saatu tulosta. Gööttejä ei kauheasti näy nykyään tokokokeissa, rallytoko on vienyt varmaan ainakin osan harrastajista. Joka tapauksessa minusta oli hienoa, että pääsivät joukkueeseen!

Ilon kuva Kaisa Karppila

Ilo%20TOKO-SM%204.8.19%20Kaisa%20Karppil

Lauantaina oli Iissä ryhmis, johon osallistui seitsemän gööttiä Markku Kipinän kehässä. Kompiaisia oli paikalla viisi ja tulokset Rurik VSP, Maisa ROP ja sert, Bella ROPVET, Hippa ERI ja Pimpula EH. Kasvattajaryhmä KP ja ROP-kasvattaja. Oli niiiiiin kylmä, mutta hienosti jaksoi porukka koko päivän. Onneksi ei satanut, sitten oltaisiin kyllä luovutettu...

Kasvattajaryhmän kuvassa näkyy taas selvästi se, että ihan ei oo tädillä koiraan yhteyttä. Maisa löysi maasta tuosta kohtaa jotain, enkä vaan saanut sitä irroittamaan naamaansa siitä, ei vaikka mitä tein. Ja muutenkin kaikki on taas kerran vähän vinksin vonksin ja sinne päin :).

Ryhmän kuva Mika Hilliaho.

Ii%203.8.2019%20Kompiaisen%2C%20kuva%20M

Sunnuntaina Norjan Fauskessa tuomaroi göötit Birgitta Svarstad. Neljä suomalaisgööttiä osallistui, meidän Konsta toinen valiouroksista. Konsta hienosti ROP, sert ja cacib ja näin ollen NO MVA ja POHJ MVA -tittelit saadaan liittää nimen eteen. Paljon onnea, Natalia!

Kuva Natalia Rybina

Konsta%205.8.19%20NO%20MVA%20Fauske.jpg

.

 

Oon tässä parin päivän ajan lueskellut vanhoja blogijuttuja ja on kyllä surullista, että sen muutaman vuoden takaisen katastrofin jälkeen hävisi suurin osa kuvista. Typeriltä näyttää nuo jutut, jotka oikeasti ovat perustuneet nimenomaan niihin kuviin. En tiedä, osaisiko sitä hakea ja liittää oikeat kuvat paikoilleen takaisin, jos yrittäisi. Taitaa olla liian iso urakka.

Nyt kun Vuodatuksessa oli tuo huoltokatko niin sen jälkeen tuosta oikeasta reunasta oli hävinnyt sekä vuosia että hakusanoja. Voitte arvata, että aloin hyperventiloida välittömästi. Onneksi mitään peruuttamatonta ei ollut tapahtunut ja sain ylläpidolta apua. Kiitos!