Tämän vuoden ensimmäinen Ruotsin reissu tehtiin Piteå KV-näyttelyyn. Yleensähän tähän aikaan vuodesta on käyty jo Piteån kansallisessa ja Gällivaaran KV:ssa :). Kehään oli ilmoitettu 19 gööttiä! Taitaa tavallisesti koko kesän Pohjois-Ruotsin kehissä olla yhteensä tuon verran koiria. Tuomarina toimi norjalainen Kari Granaas Hansen, oikein miellyttävä uusi tuttavuus. Varsin kuumaa oli, varjossakin lähemmäs +30 astetta. Ja tottakai piti kärtsäyttää pohkeet ja niska... Ellen nyt ihan väärin muista, niin kaksi koiraa oli pois, muut 17 paikalla. Näistä 9 oli uroksia ja 8 narttuja.

Urosten valioluokassa esiintyi kolme suomalaista ja kaksi ruotsalaista urosta. PU1 ja ROP oli K. Doktorin Erikoinen eli Dodii!!!!! Samalla Dodiista tuli kansainvälinen muotovalio (vahvistusta vaille) ja Ruotsin muotovalio. Onnea Ninni ihan miljoonasti!

Dodii%20C.I.B%20ja%20SE%20MVA.jpg

Kuva Niina Halonen

 

Narttujen valioluokan kakkonen ja PN2 oli K. Elämän Ilo eli Ilo, joka sai myös Ruotsin sertin ja valioitui Ruotsin muotovalioksi. Tää oli niin hienoa! Onnea Kaisa ja mä :)

Ilo%20Pite%C3%A5%2014.7.2018%20Mervi%20V

Kiitos taas Merville reissusta ja seurasta! Samoin kiitos Ninni ja Veera ja Valtteri ja Jussi ja Leena ja Erkki ja Eija och Eva och Leif, och Elina och Marie-Anne och Rolf och alla andra vid ringen :). Alltid lika roligt <3
 

Ja nyt on sekin nähty, että minä tupsutan amerikanakitaa kammalla vastakarvaan ja seison sen kanssa kokoomakehässä tietämättä yhtään mitä mä olen tekemässä..........