Ei ollut illalla kivaa, ei. Jouduttiin iltalenkillä sellaiseen tykistökeskitykseen, että huumori loppui siihen paikkaan, eikä muuten ollut enää pissahätäkään… Ja sama meno jatkui pitkälti yli puolen yön…

Meteli oli täällä meidän perillä sen sorttista, että sitä oli parasta kuunnella sängyn alta.

323263.jpg

Tai sitten Eeron kanssa sängyltä.

 

323266.jpg

Onneksi tänään saatiin sitten myös hauskoja kokemuksia. Koirakaveri Linda ja hänen emäntänsä Eija Nikkilä-Pessa olivat menossa hallille ja me lähdettiin mukaan. Käytiin ensin vähän kävelemässä, kun halli oli varattu, mutta päästiin sitten tokoilemaan ja vähän kokeilemaan muutakin. A ja puomi meni jo tosi hienosti.

323270.jpg

Tässä pitää vähän seurata, että mitä se Linda tekee.

323335.jpg

ja keinuakin kokeiltiin ensimmäistä kertaa. Ei se ollutkaan niin kamalaa (kuin emäntä luuli…). Ei annettu keinun rymähtää Karkin perässä.

323280.jpg

Ja kun Eija piti pussin suuta – tai siis peräpäätä – auki, niin siitäkin mentiin! Ja pitkästä putkesta, jonka loppua ei näkynyt, kun se oli niin mutkilla. Ja vielä muutama hyppykin… Eija sai jopa yhden kuvan napattua lennosta! Hienoa!!

 

323275.jpg

Tässä vielä tyttäret kaiken kivan jälkeen pötköllään. Nuo Karkin kammottavat kiilusilmät vaan vähän häiritsee, ollapa nuo Lindan kulmakarvat!! Vaan olisihan tuo näky :)

323278.jpg