Iin ryhmiksessä Mari Lackman arvosteli meidän Rurikin, joka edelleen valioitumisen jälkeen sai esiintyä avoimessa luokassa (en kyllä tykkää tästä uudesta systeemistä ollenkaan). Rurik oli ROP ja pääsi näin isoon kehään edustamaan. Ja aika mallikkaasti sen tekikin, sillä Esko Nummijärvi valitsi sen RYP4-palkintopaikalle! Mahtavaa! Onnea Hanna ja Rurik! Tämä taitaa nyt olla sitten toinen ryhmäsijoitus mun kasvateille, jos ei Bellan vetskusijoja lasketa. Uuno sijoittui aikanaan RYP3:ksi Rovaniemen ryhmiksessä.

Rurik%2026.5.18%20Hanna%20Anttila%20a.jp

Kuva Hanna Anttila

 

Syy miksi tuolla (oikeasti yhdessä harvoista ihanlähinäyttelyistä) ei ollut yhtään mun koiraa on vähän nolo.... silloin illalla kun tuonne päättyi ilmoittautumisaika (oli vain yksi), olin arponut koko päivän, että mitä teen ja ketä ilmoitan. Meillähän oli sama tuomari Posiolla jo aiemmin toukokuussa. Väänsin ja käänsin ja mietin ja ajattelin lopulta, että käyn iltalenkillä koirien kanssa ja päätän sitten ja ilmoitan koirat kun tullaansisälle. Oli aivan ihana ilta ja me vaan käveltiin ja kierreltiin ja kun lopulta tultiin sisälle, kello oli 00.03. Kyllä sain taas kiitellä itseäni kovasti... No, olinpa sitten talkoilemassa rokotustentarkastuksessa aamun tunnit ja mukavaa oli :) :).

 

Ilo ja Kaisa kävivät rallyilemässä lauantaina ensimmäistä kertaa MES-luokassa ja saivat hyväksytyn tuloksen, 74 pistettä. Toisen LUVAnsa tämä kaksikko sai agiradalta Kajaanista tänään sunnuntaina. Onnea kovasti taitaville!

 

Ilo%20rally%203.2.18%20Sari%20Eskelinen%

Kuva Sari Eskelinen