... ollaan taas kaikkien upeiden juttujen äärellä!!!

Muistakaa nyt rakkaat kasvatinomistajat sitten taas se sellainen juttu, että vaikka minä täällä innoissani toisten kasvattien menestystä hehkutan, niin se ei tarkoita sitä, etteikö ne rakkaat perheenjäsenetkin olisi ihan yhtä tärkeitä minulle.  Laittakaa ihmeessä tuoreita kuvia koiristanne, mielelläni laitan niitä tänne blogiin kaikkien ihasteltaviksi!! 

Mutta siis, viikonlopun tapahtumiin:

Lauantaina Haminan KV:ssa Dodii kävi Ninnin kanssa Jussi Liimataisen kehässä tuloksena NUO ERI2. Hyrynsalmen ryhmiksessä tuomarina toimi eestiläinen Juta Haranen ja hänen kehässään viidenneksi Kompiaisvalioksi esitettiin K. Bäivän Paras eli Rudi, joka oli myös ROP. Onnea Salla ja Niko! VSP ja ROP-VET oli Rouva Koo. Tuomari tykkäsi Karkista myös isossa kehässä ja BIS3VET-sijoituksen verran. Mörkö oli PU-2 ja sai vara-sertin ja meidän lepakkokorva Zipe oli PN-2 ja sai sertin. Kan du tro det, Jenny!!! Zipe fick sin första cert <3. Jag är så glad :) :). Tack så himmla mycket för henne! Min "lilla" fladdermus var så duktig. 

Tässä siis Hyrynsalmen ryhmänäyttelyn BIS-3-VET Heli Meriläisen kuvaamana. Kiitos kun sain käyttää kuvaa täällä!

hyrynsalmiRN2015-vet3-Heli%20Meril%C3%A4

Ja tässä vielä Zipe kotipihalla, kuvaajana Veera Anttila.

Zipe1.jpg

Zipe2.jpg

Tuo reissu oli aika ikimuistoinen säänkin puolesta. Teltta lensi jossain vaiheessa nanosekunnissa laskettelurinteeseen, ei paljon kiinnitystikut auttaneet... kotimatkalla puita oli kaatunut useita kymmeniä, mutta onneksi meille sinne vastaantulevien kaistalle. Vähän hurjalta tuntui kun auto huojui tuulessa puolelta toiselle :). Välillä tuli vettä enemmän ja välillä vähemmän. Mutta ei satanut lunta eikä ollut sääskiä!!

Sunnuntaina Dodii oli kehässä Helsingissä ja tänään ERI2:n lisäksi tuloksiin lisättiin SA. Tuomarina toimi Eeva Rautala. Mörkö ja Sanna agiliisivät Rovaniemellä ja tekivät sen hurjasti toivotun TUPLANOLLAN!! Nyt on yksilö-SM:iin tarvittavat tulokset kasassa. Lisäksi Mörkö liitää Lakeuden Koiraharrastajien minijoukkueessa. Olen niin ylpeä teistä, onnea Sanna ihan tuhannesti!!!

Uuno kävi tänään Sanna Knuutisen syynissä SuKoKan järjestämässä joukkotarkissa Haukiputaalla ja eestä ja takaa poika (anteeksi, ÄIJÄ) on terve. Siis silmät terveet ja polvet 0/0. Kiitos hurjasti Paula ja Jouni Uunon tutkituttamisesta!! Lonkat, kyynärnivelet ja selkähän on kuvattu jo aiemmin. 

Tässä tuore kuva Ponkusta (kuva Erika Holck). Jostain syystä tykkään tästä kuvasta tosi paljon.

Ponku.jpg

Sirkka eli K. Disainia Arkeen kunnostautuu rauniokoirana! Viime viikolla on ammuttu ensimmäisen kerran starttipistoolilla Sirkalle, eikä ole korvien höristämistä kummemmin reagoinut. Taitava nenätyöskentelijä Sirkka on Leenan mukaan myös ja sinnikkyyttä työhön riittää. Eilen lauantaina Foxin ShowHau-ohjelmassa myös Leena ja Sirkka näkyvät raunioilla otetussa yhteiskuvassa. Tuo ohjelma on varmaan katsottavissa netissä vielä!

Jälleen kerran KIITOS teille kasvatinomistajille!!! Halaus teille ihan jokaiselle <3