Pari viikkoa sitten (28.8) kisattiin Karkin kanssa Active Dogs ry:n joukkueessa piirinmestaruuskisoissa. Me saatiin kunnia (??) lähteä ankkureina, sillä Koolla oli juoksu. Tuomarina kisassa oli Anders Virtanen. Rata oli sellainen 2-luokan rata 2-luokan ihanneajalla, eli ei paha. Joukkueessa kisasi lisäksi 2 shelttiä ja amerikancockeri. Kun starttasimme omalle vuorolle, niin joukkueella oli alla yksi nolla, vitska ja kymppi. Tiesin vain tuon nollan ja sen, että jotain virheitä siellä on...  Täysillä mentiin ja tehtiin nolla!!! Ja silleen kävi, että Active Dogsin minijoukkue vei piirinmestaruuskultaa :). Vähänkö oli hienoa!

(kuva Juha Lehtikangas)

Rovaniemen ryhmiksessä (3.9) tuomaroi Sakari Poti, paikalla oli 5 gööttiä. Bella sai erin ja SA:n ja oli PN-2 ja sai 8. sertinsä. Tuomari kysyi sitten sertin annettuaan, että kuinkas tää koira on pärjännyt ennen, että menikö tää nyt ollenkaan oikeen.... :). No juu, menihän se :D.

Arvostelu meni näin: "Keskiharmaa. Keskikokoinen. Oikeat mittasuhteet. Kaunispiirteinen pää. Oikea-asentoiset korvat. Puhtaat värimerkit. Erinomainen runko ja raajarakenne. Oikea karvan laatu. Kevyt kimmoisa liike. Miellyttävä luonne".

Kauheen tyytyväinen olen Been näyttelykesään, nyt on hyvä jäädä tauolle oottamaan, että tulee 2 vuotta täyteen.

Tässäpä tämä kesä alkaisi nyt sitten olla pulkassa. Ensi viikonloppuna kisataan Karkin kanssa rotumestaruuksissa ja muita suunnitelmia ei sitten olekaan.