Kompiaisen Cauan Kaivattu eli Milli on meidän C.I.B numero 5!! Vielä toki vahvistusta vaille, mutta silti! Milliä ennen ovat valioituneet kansainvälisesti Bella (K. Aivan Ihana), Ukko (K. Bikkuinen Ukko), Kamu (K. Caamoksen Kaataja) ja Hans (K. Draivia Päivään). Millistä tuli nyt samalla myös NO MVA ja POHJ MVA :) sillä se sai cacibin lisäksi Norjan sertin. 

C.I.B-titteliä varten tarvitaan siis neljä cacibia kolmesta eri maasta ja kolmelta tuomarilta. Meillä on yksi Suomen cacib ja nyt tämä Norjan cacib Anna Törnlöviltä. Muut cacibit ovat Marja Talvitieltä (Suomesta) ja Marko Lepasaarilta Ruotsista). Ja Millillä on nyt myös yksi serti jokaisesta kolmesta maasta Törnlöviltä. Milli sai mm. ensimmäisen Ruotsin sertinsä häneltä samana päivänä kun täytti 9 kk. Oli siis lähes pakko lähteä kokeilemaan! Toivoin kovasti, että tuomari edelleen tykkäisi Millistä. 

Tällä kertaa meitä oli kolme kehässä, yksi valioluokan uros (Dunmålas Gusten, Agust) ja avoimessa luokassa narttu Danga's Vajlet-C (Astrid). Agust valioitui myös Norjan valioksi ja Astrid oli PN2. Grattis Elina till fina resultat!

Ja Milli oli sitten ROP saaden sertin ja cacibin. Kuvan ottaminen meni taas kauheeksi säätämiseksi kun ainoastaan tuomari pysyi lähes liikkumatta ja me muut neljä heiluttiin miten sattuu :) :) :). Kiitos Mervi kuvista! 

Milli%20Tromssa%20ROP%2018.6.17.jpgMilli%20och%20Agust%20Troms%C3%B6%2018.6Milli%20%20Tromssa%2018.6.17.jpg

 

Juu, ja silloin lauantaina, kun olimme matkalla Tromssaan, Haapajärven ryhmänäyttelyssä pyörähtivät Jukka Kuusiston kehässä reippaat Kompiaiset omistajineen! Mukana olivat Nipsu, Rurik, Paavo, Lycka ja Ilo. Helteisessä näyttelyssä Nipsu ROP ja sert (kolmas näyttely, kolmas serti), Rurik PU2 ja varasert, Paavo EH1, Lycka ERI1 ja Ilo EH1. Kasvattaryhmänkin saimme ja sille kivan arvostelun ja KP1 ROP-kasv. Koska oli vähän turhan kuuma niin ihmisille kuin koirillekin, niin ryhmiin ei porukat jääneet. Hyvä näin!

Kuvat on ottanut Niko Jauhojärvi, kiitos!!!

Nipsu, JUN, ikää 11 kk

Nipsu.jpg

Rurik, NUO, ikää kohta 16 kk

Rurik.jpg

Paavo, AVO, ikää 5 v 3 kk

Paavo.jpg

Lycka, JUN, ikää 11 kk

Lycka.jpg

Ilo, NUO, ikää 22 kk

Ilo.jpg

Kiitos taas teille ihanat kun veitte Kompiaiset kehään!

 

Oma päivityksensä tulee sitten agilityn SM-kisoista, jahka saan kaikki tiedot ja ajatukset johonkin järjestykseen päässäni. Siellä siis kisasivat Mörkö ja Dodii Sannan ja Ninnin kanssa :).