Hyvää Uutta Vuotta 2008 kaikille blogissa kävijöille, ystäville, kavereille ja tutuille!!!

t. Tuija, Iiro, Veera & Eero sekä Karkki ja Maija

Viime vuonna tapahtui paljon:

Karkista tuli sekä FIN MVA että KANS MVA, ja lisäksi vielä N EST BLR MVA ja BLRW-07.

Lisäksi Karkki kävi suht. säännöllisesti tokossa (alo-ryhmässä) ja aloitti myös agilityn. Joulukuussa Karkki starttasi ekoissa epävirallisissa kisoissa ja sijoittui kahden radan yhteistuloksissa sijalle 3.

Maija Poppanen muutti meille toukokuussa ja on nyt 9 kk ja menossa ekaan näyttelyyn junnuluokassa (Kajaani 5.1.08). Viime syksynä Maija kävi kolmessa näyttelyssä, joista tuloksina ROP-pentu ja 2 KPta.

Karkin suunnitelmia vuodelle 2008:

Tulevana vuonna näyttelyissäkäynti, toko ja agility jatkuvat. Karkki lähtee ainakin Ruotsiin, Venäjälle, Latviaan ja Liettuaan, mutta muitakin suunnitelmia on. Joitakin kotimaan näyttelyitä on myös tarkoitus käydä. Agility jatkuu ensi viikolla ja siinä meillä on jonkinlaisia suunnitelmia päästä kisaamaankin. Ehkä. Jos minä uskallan. Tokossa taas olen itse niin toivoton, että kokeeseen meno tuntuu ylitsepääsemättömältä. Mutta ei haudata sitäkään suunnitelmaa vielä :). Ainakin ryhmässä käydään aktiivisesti niin kuin tähänkin asti.


Maijan suunnitelmia vuodelle 2008:

Maija käy näyttelyissä sekä yksin että Karkin kanssa, aloittaa tokoryhmässä ja keväämmällä yritämme päästä agilityryhmäänkin. Loppukesästä tai alkusyksystä voisi olla sitten lonkka-, kyynär- ja polvitutkimusten paikka.

Lisäksi:
Jossakin vaiheessa minun pitäisi suorittaa kehäsihteeriharjoittelut (puuttuu neljä kertaa) ja käydä kasvattajan peruskurssi 2, jos sitä järjestetään. Ja tehdä muutama muukin juttu, mm. käydä koirahieronta- ja eläinsuojeluvalvojan kurssi. Osallistua gööttiyhdistyksen jalostustoimikunnan tehtäviin. Ja mitähän muuta mukavaa sitä sitten vielä keksiikään!!

Näkemisiin näyttelykehän laidalla tai jossakin muussa tapahtumassa!!!