Tästä lähtien meidän agilityradat ja pääsääntöisesti tokoilutkin on salasanasuojatussa blogissa. Jos joku on kiinnostunut meidän treenaamisesta ja miten me Karkin kanssa edistytään - jos edistytään - niin sitä salasanaa voi kysyä multa vaikka sähköpostitse. Maijan juttuja voi lukea täältä edelleenkin samalla lailla kuin ennenkin.

Eilen illalla päästiin Koon kanssa taas harkkaamaan. Oli todella mukavaa ja treenit sujui hyvin. Erityisen iloinen olen siitä, miten Karkki suoritti kepit radalla ja miten tiukkoja käännöksiä me saatiin aikaiseksi.  Karkki todellakin suoritti kurvit, välistä vedot ja muut, esteitä viistäen....  Ekat viralliset agikisat on nyt päätetty ja ilmot lähtee kohtsilleen.

Illalla oltiin lenkillä Susannan, Otson, Sonjan ja Zipin kanssa. Maijasta oli ihanaa kun mukana oli KAKSI poikaa joiden kanssa leikkiä runttausta. Setä O oli vähän hämmennyksissään pikkupojasta :). Jopa Karkkikin intoutui kerran juoksuttamaan Zippiä ympyrää mutta pääsääntöisesti se katseli muita nenänvarttaan pitkin. Vielä pääsee "meidän" metsään, mutta paikoin alkaa olla jo aika märkää.... edelleenkään emme muista onko yhden ojan ylitystä varten siellä lumikuoren alla lankkuja vai ei. Kaipa se joku päivä selviää..... :).

Tanjalle ja Ricolle toivotamme oikein hyvää ja turvallista näyttelymatkaa sinne kauas!!! Tuokaahan paljon mainetta ja kunniaa mukananne!!

Loppuviikon ohjelmistossa on Maijan toko perjantaina ja sitten Maija näkyy Vaasassa Pekka Teinin kehässä. Koo jää kotiin. Tiistaina aamupäivällä hyppäämme junaan ja matkaamme Turkuun. Sieltä laivalla yli Tukholmaan ja Etelä-Ruotsiin erkkariin. Toivottavasti sinne saapuu myös Karkin sulhasehdokas, että saisin tavata sen nyt jo livenä ekan kerran. Oispa jännää..... :). Maisu lähtee kans mukaan reissuun. Ruotsiin reissataan tänä kesänä enemmänkin, käväistään vielä Piteåssa ja Jällivaarassa ja sitten onkin se maailmanvoittaja. Muitakin ulkomaan suunnitelmia on, ainakin ne Liettua ja Latvia. Ja voihan sitä olla, että innostuu vielä jostain muustakin.....