Ihana viikonloppu takana! Lauantaina käytiin Kemissä ja sunnuntaina Ylivieskassa, molemmissa oli kansainväliset näyttelyt. Kemissä tuomaroi puolalainen Katarzyna Fiszdon kahdeksan ja Ylivieskassa venäläinen Elena Kuleshova seitsemän gööttiä. Kiitos kaikille uusille ja vanhoille gööttitutuille mukavista päivistä! Sää suosi sääennusteista huolimatta, eikä luvattua ukkoskuuroa saatukaan Ylivieskassa niskaan :).

Lauantaina uroksissa esiintyi kaksi Kompiaista, Beikoista Mörkö ja Citticontiaisista Ponku. Mörkö VAL ERI1 SA PU-2 ja vara-cacib ja Ponku AVO ERI1 SA PU-1 sert cacib VSP!!! Tuossa ERIn ja SAn kohdalla alkoi nousta käsivarsissa karvat pystyyn, kun Ponku oli ainut uros, joka voi ottaa sertin vastaan. Olen minä tiennyt, että nuo ERI ja SA kuuluvat Ponkulle, mutta kun kerralla tulikin sitten tällainen potti, niin kyllä siinä meinasi vähän herkistyä omistajien lisäksi kasvattajakin :).

Niin monta kertaa olen tänne kirjoittanut sen, että kyllä kannattaa harjoitella ja kehässä pitää olla kivaa, niin koiralla kuin ihmiselläkin. Erika on harjoitellut Ponkun kanssa monissa mätsäreissä ja hienosti meidän aikuisten joukossa menee koiransa kanssa. Ponkukin on kehittynyt kovasti ja oli tosi mukavaa, että tuomarikin näki Ponkussa sen hyvät puolet. Onnea ihan miljoonasti Ponkun kotiin!

Tällä tuomarilla ei muuten SA:t sitten olleet ihan automaatio, puhumattakaan ERIstä, joten olemme tyytyväisiä ja iloisia myös Mörkön SA:sta ja vara-cacibista. Vihreäkin lätkä nähtiin nimittäin edellisessä rodussa. 

Iisi oli avoimessa luokassa Erittäin Hieno. Iisi on sellainen hentoluustoinen ja kevyt, mutta täyttä lihasta se koira kyllä on. Ja täynnä luonnetta :). Sellainen taskuraketti :). Iisi esiintyi hienosti ja ryhdikkäästi ja liikkui tosi mallikkaasti. Aivan sama, onko laatumaininta ERI vai EH, kun koirasta kuitenkin näkee, että sillä on hyvä olla kehässä ja se tekee yhteistyötä ihmisensä kanssa. 

Rouva Koo pyörähti myös kehässä ja oli PN-2 ja ROPVET. 

Onnea Jarille ja Martalle RYP-3-sijoituksesta! 

******

Sunnuntaina uroksissa esiintyi Mörkö, joka eiliseen tapaan PU-2 ja vara-cacib. Mörkö liikkui nyt tosi hyvin. Junnuissa Zipe sai ERIn ja SAn ja oli loppujen lopuksi PN-3 ja sai vielä vara-sertinkin! Ihme näyttelypuudeli mulla :). Ruoho ei ole sille paras mahdollinen alusta, kun se alkaa etsiä heti jäniksenpapanoita ja silloin sen selkälinja ei ole hyvä. Mutta näköjään me jotenkin osattiin rämpiä tuolla. Iisi oli tänäänkin Erittäin Hieno ja vielä paremmalla esiintymisellä kuin eilen. 

Ja Rouva Koo oli PN-2 ja ROPVET. Niin ja sitten se oli vielä BIS-1-VET!!!!!!! Tuomarina toimi Marianne Holm. Kun nelosruusuke meni viereiselle pikkukoiralle niin ajattelin, että sepäs sitten oli siinä. No ei ollut, ei. Oli niin ihanaa, kun tuomari sanoi palkintopallilla Karkista, että se on hänestä todella ihastuttava ja onhan se. Paitsi silloin kun se on ärsyttävä ja rasittava :) :). Koo tietää kyllä, koska on tosipaikka, ja se esiintyi kyllä taas niin täysillä. Se on vaan niin <3. Ihanaa, että tuomarikin näki sen!

Kuvat otti Tarja Peltola, kiitos!!!!!

Karkki%20Ylivieska%202015%20Tarja%20PeltKarkki%20Ylivieska%202015%20Tarja%20Pelt

Onnea Tarjalle Kunkun ROPista ja Jarille Martan VSP:stä!

******

Kiitos Nealle, Iisille ja Dustylle mukavasta viikonlopusta ja Tampesterin porukoille ja Paulalle ja Uunolle iltaseurasta Ainolanpuistossa :). Sitä on taas ladattuna akut täyteen positiivista energiaa, jolla jaksaa pitkään :) :).

Min lilla utställningspudel här efter en lång dag i Ylivieska <3

Zipe%20nukkuu%202015%20%28Nea%20Paul%29.

Kuva Nea Paul