Käytiin MP:n kanssa Tuusniemen ryhmiksessä eilen lauantaina. Tuomarina oli Kurt Nilsson. Minä tykkään sen tavasta käsitellä koiria ja antaa palautetta koirien omistajille suullisesti. Aika tiukka linja oli, uroksista vain yksi sai ERIn.

Hallissa oli huomattavasti mukavampi lämpötila kuin kaksi vuotta sitten kun käytiin Karkin kanssa. Silloin oli ulkona jotain -30 astetta, mutta nyt oli tosi leppoisaa. Toisaalta ikävä piirre oli se, että katolta valui välillä lumet suhinalla alas ja se huolestutti joitakin koiria. Hirmu hauskaa oli kun tapasi taas uusia gööttejä ihmisineen (Terveisiä vaan Annaelinalle! Et sitten yrjönnyt etkä pyörtynyt, joten uutta kehäkäyntiä vaan suunnittelemaan!!).

Maija esiintyi ihan hienosti, ehkä olisi voinut ravata vähän tarmokkaammin jos nyt jotain pitäisi nyysätä. Sijoitus oli kuitenkin PN-3 Nauru!

(Kuva Sari Pitkänen, KIITOS!!!!!)

Onnittelut lähtee Annelle ja Cindylle sertistä ja ROPista sekä Tanjalle ja Avalle varasertistä! Ja tietty Jonnille ROP-vetistä.

Lämpimät kiitokset Irikselle kyydistä Kuopiosta näyttelypaikalle ja takaisin ja mukavasta juttuseurasta sekä Tuoville kiitokset matkaseurasta. Meni junamatkat huomattavasti rattoisammin kun oli seuraa! Ja siis kaikenkaikkiaan oli tosi mukava päivä.

Toinen mukava asia viikonlopulta oli se, että meidän rakas setä O ja Susanna saivat Torniossa TK1-koulutustunnuksen! Aivan älyttömästi onnea!! Siellä sitä senkin "ulkoilu- ja lenkkikaverin" kanssa on ruvettu jännittämään vaikka minkälaisissa tilaisuuksissa...  Hymy. Se on niin kummallista...