Perjantaina 15.7 Limingan ryhmiksessä tuomarina itävaltalainen Heidi Kirschbichler.  Gööttejä oli kehässä 8.

Bella ei sijoittunut paras narttu -kehässä, mutta koska sijoittuneet olivat valioita tai veteraaneja, jotka ovat valioita, niin serti tuli sitten Peepalle .

"Nice young bitch. Good bones. Female head. Correct bite. Dark eyes. Strong back. Good breast. Well anglulated. Good movement."

Tanjalle onnittelut Avan ja Cillan hienoista tuloksista, Ava ROP ja mumma VET ERI2 SA PN4 :) .

Tuomari katsoi koirat tarkkaan sekä pöydällä että maassa. Ja liikutti ihan kunnolla, mikä on aina positiivista.

Kuvat Satu Lampila (kiitokset!!!)

ja Bee pienen Muru-kleinin kanssa .

 

Lauantaina 16.7 Oulun KV-näyttelyssä tuomarina portugalilainen Rui Oliveira. Gööttejä oli kehässä 12.

Bella NUO ERI/1 SA PN-3 sert cacib ja Maija VAL ERI/1 SA PN-4 ja vara-cacib.

Bellan arvostelu: "Lovely head. Very nice shape. Well balanced on legs. Exellent front, body, topline & movement."  Maijan arvostelu: "Very nice head. Beautiful shape. Good shoulders. Good body, topline & movement."

Suskille onnittelut Ettan vara-sertistä ja Tanjalle onnea Cillan PN-2 sijoituksesta!!!

Tämä tuomari käsitteli koiria rauhallisesti ja nätisti, ei rutistellut turhia. Ja se oli positiivista, että hän liikutti gööttejä kunnolla kehässä. Katsottiin siinä edeltäviä chinejä, että ei paljon tarvinnut muuta kuin pöydällä seisottaa, mutta gööttien liikkeet kyllä katsoi ihan kunnolla.

 

Sunnuntaina 17.7 Oulun toisessa KV-näyttelyssä tuomarina Anneli Sutela. Gööttejä kehässä nyt 9.

Bella NUO ERI/1 SA PN-2 sert ja cacib .

" Erinomainen tyyppi. Sievä pää ja ilme, hyvät korvat. Erinomainen ylälinja, riittävä runko. Erittäin hyvin kulmautunut. Rintalasta saisi olla pidempi. Karvanlaatu ok,  mutta ei tänään täydessä turkissa. Liikkuu erinomaisesti sivulta, saisi olla vakaampi takaa. Esiintyy ja esitetään erinomaisesti".

Tuomari oli minulle uusi tuttavuus, Karkin ja Maijankaan kanssa en ole koskaan ollut Sutelan kehässä. Mukavasti käsitteli koiria pöydällä. Paras narttu -kehän lopuksi hän sanoi, että rotu on kehittynyt aivan valtavasti niistä ajoista kun hän aloitti sen arvostelun 22 vuotta sitten.

Onnittelut Tanjalle ja Suskille myös tyttöjen hienoista tuloksista!

Kiitoksia Satulle taas kuvista!

 

 

Ja laitetaan nyt tähän torstain 14.7 mätsärituloskin, kun sieltä on jopa kuvia!

Eli Oulun Puudelit järjesti mätsärin, tuomarina pienillä aikuisilla ulkomuototuomari Marjatta Pylvänäinen-Suorsa. Bellalle punaisten 3. sija . Mukavaa, että saatiin tällainen positiivinen pöytä- ja kopelointikokemus tähän viikonlopun näyttelyiden alle.

Kuvat Petri Lampila. Kiitoksia!