Käväisitiin Been kanssa Kajaanissa KV-näyttelyssä viime viikonloppuna. Eihän Bella mitään tarvitsisi, kun tuo 2-vuotissynttäri on vasta helmikuussa, mutta kun Kajaanin näyttely on jo ikäänkuin muodostunut traditioksi ja siellä on käyty Karkin (2007) ja Maijankin (2008, 2009, 2010, 2011) kanssa. Bellalle tämä oli nyt toinen kerta, viime vuonna Kajaanista junnuluokasta tuli eka serti.

Viime tinkaan perjantaina meillä vaihtui tuomari, kun Tino Pehar ei sitten päässytkään paikalle ja Markku Kipinä otti göötit. Gööttejä oli ilmoitettu näyttelyyn 10 (1 narttupentu, 4 urosta ja 5 narttua) ja kaikki olivat paikalla.

Bellan arvostelu kuului näin: "Ryhdikäs tyypiltään erinomainen nuori, jolla kaunis kaula ja ylälinja. Lyhyehkö rintalasta. Riittävästi kulmautunut takaosa. Lyhyehköt olkavarret. Hyvät pään linjat. Hyvä ilme. Vahva hyvä purenta. Tummat silmät. Hyvän kokoiset korvat. Liikkuu ryhdikkäästi riittävällä askeleella.”  Arvostelu riitti sitten sertiin (Been 9.), cacibiin (4.) ja ROP-sijoitukseen. Isossa kehässä kävimme pyörähtämässä, mutta ilman menestystä.

Mukava oli tavata taas uusia gööttejä ja heidän ihmisiään! Nähdäänpä taas!