Viime torstain tokot jäi meiltä väliin, kun lähdettiin Tanjan ja Ricon kanssa reissuun. Ajettiin torstai-iltana ensin Vaasaan ja hypättiin sieltä King Toursin bussiin suuntana Liettua ja Vilna. Nousimme aamulla Helsingissä laivaan ja seilattiin yli Tallinnaan. Onneksi ei ollut merenkäyntiä. Laivalla oli myös muualta Suomesta kyytiin hypänneitä tuttuja gööttejä ihmisineen. Tallinnasta jatkoimme bussilla sitten Pärnun kautta Latviaan ja loppujen lopuksi Vilnaan. Matka kesti lähes 30 tuntia…

Vilnassa oli sekä lauantaina että sunnuntaina kv-näyttely, johon osallistui 9 gööttiä, 3 urosta ja 6 narttua, joista 4 valioluokkaan. Ensimmäisenä päivänä meidän tuomarina oli Kornelija Butrimova Liettuasta ja toisena päivänä Natalja Nekrosiene niinikään Liettuasta. Meillä piti olla Leni Finne, mutta tuomari sitten vaihtui paikan päällä. Molempina päivinä Karkki oli erinomainen, lauantaina se jopa esiintyi tosi hienosti. Sunnuntaina oltiin toisessa hallissa ja siellä oli joku sellainen ääni, jota se kuunteli korvat taaksepäin kääntyneenä kehässä ja oli vähän huolestuneen näköinen. Tältä reissulta jäi käteen kaksi diplomia ja vara-cacibista saatu mitali.

Tanjan kanssa oltiin näppäriä likkoja ja bongattiin siitä kehän laidalta lauantaina yksi englantia puhuva liettualainen nuorimies, joka sitten avuliaasti käänsi meille koirien saamat arvostelut. Lisäksi sunnuntaina minä hätyytin kehäsihteeriä kehän loppumisen jälkeen ja sain kuin sainkin Karkin arvostelun käännettyä.

Rico menestyikin sitten taas kerran tosi hienosti!! Onnittelut uudelle Liettuan valiolle!!
Muita menestyjiä oli lauantaina Äbby (RYP-2) ja sunnuntaina Niilo (ROP) sekä Fennican kasvattajaryhmä (BIS-1) ja parikilpailun BIS-4 Äbby ja Niilo. Onnittelut!!

Kotimatka alkoi illalla kuuden aikaan. Taas se 30 tuntia... Oltiin kotona maanantaina puolen yön aikaan. Kiitoksia Tanjalle mukavasta matkaseurasta!!!! Hauskaa oli taas kerran, jutut on kerta kerran jälkeen yhä lennokkaampia J. Nyt Karkki jää tauolle, sillä se ei esiinny Kajaanissa, Maija vain. En viitsinyt ilmoittaa Karkkia sinne, kun sielläkin on tuomarina Leni Finne ja ajattelin, että ei kahden viikon välein samalle tuomarille…

Äidille taas kerran suurkiitokset siitä, että oli kotona lasten kanssa. Ilman äitiä nämä reissut ei onnistuisi.

Ensi vuoden suunnitelmissa onkin sitten useampi ulkomaanreissu. Ruotsi, Venäjä, Liettua (heh hee, päästään uudestaan!!) ja Latvia ainakin. Pari muutakin paikkaa on vielä harkinnassa. Mistähän löytäisin sponsorin, joka haluaisi tukea mun harrastusta??