Tänään illalla kävi tappijalkoja lenkillä lumisateessa eli Otso, Rico ja Karkki sekä corgi Pepe tapasivat Auran majalla koiraladulla, ilman suksia. Ensin Rico komensi Pepeä ja sitten Karkki alkoi osoittaa sille paikkaa n. 5 m ryhmän perässä, mutta muuten meni oikein mukavasti! Eipä koko porukasta saanut millään kuvaa, aina joku sinkosi johonkin suuntaan. Tässä nyt silti tällainen pimeä räpsy sivun täytteeksi.

Eli otsopainia lumessa...

330197.jpg

Lenkin jälkeen pakattiin kamppeita huomista Kajaanin reissua varten. Tässä Karkki lenkin jälkeen vahtimassa kun pilkottiin HK:n sinistä ja kevyttä kehänamiksi. On syytä olla tarkkana, jos jotakin vaikka putoaisi... (On muuten oudon värinen tämä kuva, vaikuttikohan se jotakin kun tiputin kameran hankeen kun tultiin kotiin...)

330200.jpg

Karkista on mukavaa asetella pää tuolin jalalle. Ei tuo nyt niin mukavalta näytä, mutta kaipa se itse tietää parhaiten...

330203.jpg

Nonni, housut on lyhennetty ja muut kamppeet katsottu kasaan ja kun Tanja vielä pakkaa häkit niin eikun menoksi. Vähän meinaa jänskättää... No, huomenna tähän aikaan se on jo ohi! Vai mitä, Susanna?