Olipa mukavaa, kun oli nämä ylimääräiset lomapäivät tässä... Tuli ulkoiltua koirien kanssa oikein kunnolla ja myös treenattua!!

Perjantaina oltiin Susannan, Otson, Kaisan, Naavan ja Nilan kanssa pitkällä metsälenkillä. Meidän likat on vissiin jo ihan tavallista kauraa setä O:lle, mutta Naavassa tuntui olevan sitä jotakin :).  Illalla kävimme vielä Karkin kanssa hallilla. Treenasimme seuraamista ja jääviä sekä keppejä putken kautta. Kun oppisin olemaan painostamatta siinä keppien ekassa välissä. Kun otin putken kautta, Karkki haki itse sen oikean välin ja pujotteli sujuvasti ja hyvässä rytmissä alusta loppuun.

Lauantaina lenkkeilimme sitten Tanjan, Ricon ja Avan kanssa. Otettiin kahvit ja leivät ja pullat mukaan ja oltiin 4½ tuntia mettässä! Osa matkaa jouduttiin kävelemään sellaista metsäkoneen jälkeä, joka on tehty silloin loskakelin aikaan, eli se oli aika inhottava - liukas ja röpöläinen. Hanki kantoi kyllä koiria, mutta ei meitä..... Mukavaa oli silti ja kahvit maistui ulkona tosi hyvältä. Koirille oli keksejä matkassa, joten saivat nekin retkievästellä :)

Sunnuntaina otin Karkin mukaan kun lähdin vetämään nätöjä. Meillä oli mukavat nätöt, kiitoksia vaan osallistujille!! Ja sitten jäätiin vielä treenaamaan Tiinan ja Lillin kanssa. Otettiin hypyltä mutkaputkelle takaaleikkausta ja hyppy-suoraan putkeen irtoamista. Pari kertaa puomia ja rengasta ja taas sitä kepeille sisääntuloa putken kautta. Ihan ok, kunhan en itse häiritse koiraa.

Maanantaina oli sitten Karsun toko. Otettiin seuraamista ja olihan tuo ihan erilaista kuin silloin viimeksi. Hyvä kontakti ja muutenkin Karkki oli motivoituneen oloinen. Itse kehitin nyt maahanmenosta sitten sellaisen viime hetken angstin, kun yritän olla vilkaisematta koiraa... ja Koo ihmettelee, että miksi minä EN katso sitä kun käsken paikallaoloa ennen maahan. Tämän asian kanssa pelleilimme jonkin aikaa peilin edessä :). Lopuksi vielä kolmen koirakon paikallaolo, jossa tein häiriötä eli kävelin koirien ja ohjaajien välistä ja omalla paikallani sitten heiluin vähän. Karkki katseli mua sen näköisenä, että "ei tuo emäntä ihan terve ole, mutta älkää kaverit välittäkö, mä vien sen kohta kotiin". 

Susannan ja Otson kanssa on tehty myös pienempää remmilenkkiä. Ja Maija on oppinut noutamaan kapulan. Se on kyllä ihme likka, se itse keksi mitä sen kanssa pitää tehdä ja alkoi kysellä multa, että saanko namin jos teen näin. Ja nyt se hakee sen ja tuo mulle. Joskus se pudottaa sen mun varpaille, mutta malttaa kyllä silloin tällöin pitääkin sitä niin kauan, että sanon kiitos. Ja se on niin tohkeissaan :).

Kiitoksia kaikille mukavista lenkeistä ja treeneistä!!