Käväistiin Mariannen ja Deli-sheltin kanssa keskiviikkona vähän tokoilemassa Normaalikoulun kentällä. Taisi olla molemmilla huono omatunto siitä, että oli harjoittelu jäänyt viikolla vähiin...... :)

Karkki oli löysä seuraamisessa, mutta sitten maahanmeno liikkeestä, luoksetulo ja paikallaolo menivät tosi hyvin. Seuraaminen remmin kanssa on mulle itselle tosi vaikeeta, tuntuu että se remmi heiluu siinä häiritsemässä sekä mua että koiraa.

Torstaina oli sitten oman ryhmän harkat. Ja me keksittiin uusi ongelma!! Eli otettiin Heidin kanssa liikkeestä maahan menoa kokeenomaisesti ja Karkki heittäytyi maahan jo kun liikkeenohjaaja sanoi "käsky". Joo kivaa, näitä tällaisia tarvitaan tosiaan....  aina kun saa yhden jutun toimimaan, esim. paikallaolo on mennyt pitkään hyvin, niin sit joku muu piiputtaa :(  Voi hitsi. No, otettiin sitten vaan läpikävelyä, eli Heidi sanoi "käsky" ja me vaan käveltiin sen ohi. Saapa nähdä keksiikö Karkki tuon saman muidenkin liikkeiden kohdalla...

Itseksemme otettiin hyppyä ja ruutua. Nyt Karkki oli hypyn jälkeen paljon suorempi kuin viimeksi, hyvä. Vähän vielä ihmetteli uutta sanaa. Ruutu meni reippaasti.

Maija täytti viime viikonloppuna 6 kk, mutta se meni vähän ohi kun olin Eeron jalkapalloturnauksessa koko viikonlopun. Eikä nyt tietty ole kuvaakaan..... Huomenna on sitten Oulun kv-näyttely. Vain Karkki lähtee mukaan kun Maikku on vielä liian nuori....

Ja vielä lopuksi ONNEA Vinhallaan kuudesta ihanasta naperogööttisestä!!