Bellan ja Maijan kanssa käytiin Rovaniemen juhannusnäyttelyssä sunnuntaina. Viime vuosi meillä jäikin väliin, mutta muuten olen tainnut käydä Rovaniemellä 2007 kesästä lähtien. Niin tai olihan siellä viime vuonna Nila-neiti! Ja sehän nyt on jo melkeen perhettä .

Kuusi gööttiä esitettiin. Tuomarina oli Ligita Zake Latviasta (meillähän oli tuomarimuutos, alunperin piti olla Riitta Lahtovaara). Tosi mukavasti käsitteli koiria ja liikkeitä katseli aika tarkkaan. Siinä sai mennä ympäri ja eestaas.

Bella esiintyi nuorten luokassa ja Maija valioluokassa. Molemmat olivat luokkiensa ykköset (kun muita ei ollut ) ja saivat SA:t. Parasnarttukehään sain onneksi avuksi jälleen kerran Mervin, joka vei sitten Maijaa. Kiitokset Mervi, ei ollut eka kerta kun tulit apuun!!!

Ja niin siinä sitten kävi, että Bee oli PN-1 ja sai sertin ja cacibin ja MP oli PN-2 ja sai vara-cacibin. Bee oli myös VSP. Nyt neidillä on kaksi sertiä ja me voidaan huokasta eikä tarvi ottaa paineita loppukesän näyttelyistä. Ihan sama miten menee, me voidaan rauhassa ootella ensi kevättä!!!!! Kummasti helpottaa . Muistan miten Maijan kanssa oli.... ensin se sai ekan sertin kun se oli 9 kk 5 pv vanha ja sitten ei mitään..... vimpat kaksi sertiä se sai sitten kuukauden sisään kun se oli vähän yli 2-vuotias. Mutta kyllä välillä tuntui aika epätoivoiselta. Maija on cacibia vaille intti, mutta eipä tuo haittaa vaikka Bee sen edelle menikin tällä kertaa. Tulee jos tulee ja jos ei niin sitten ei. Ei se Maijaa muuta miksikään oli se inttivalio tai ei. Sama rakas hömppä se on kuitenkin .

Tanjan ja koiruuksien kanssa oltiin reissun päällä taas ihan niinkuin "ennenvanhaan". Kyllä oli mukavaa . Kiitoksia ja otetaanpas taas uusiksi!

... ja jostain kumman syystä taaskaan ei ole kuvaa....