Keväinen ja auringonpaisteinen päivä, juuri sopiva kaupunkikävelylle!!

Kun nyt on koko talvi riekuttu metsissä ja missä milloinkin, niin ajateltiin ottaa vähän remmissäkulkemista ryhmärämän kesken ja "sivistynyttä" kaupunkikävelyä kans. Tanjan ja Ricon kanssa haettiin Susanna ja Otso ja käveltiin patosillan yli Ainolanpuistoon ja Hupisaarten kautta kaupungille. Pysähdyttiin ensin kaupungintalon edustalle, tuli ihan turisti olo, kun seisotettiin Tanja koirien kanssa kuvattavaksi :)

479464.jpg

Seuraava etappi oli sitten Stockmann. Oulussa alkoi tänään hullut päivät, mutta onneksi kellonaika oli sellainen, että ruokkislaiset olivat jo häippässeet eikä väki ollut vielä päässyt töistä. Joten ajateltiin ottaa riski ja lähteä ostoksille lemmikkiosastolle. Stocka on siitä hyvä kauppa, että sinne saavat koira-asiakkaat tulla mukaan (mainontaa....).

479472.jpg

Koirat olivat tosi reippaita, ihan niin kuin kävisivät ostoksilla joka päivä. Enemmän kai ihmiset ihmettelivät tappijalkaisia asiakkaita. Namikauppoja tehtiin ja Ricolle tilattiin uusi nimilaatta pantaan. Yllätettiin itse teosta kassalla....

479469.jpg

Susanna ja Otso

479468.jpg

Ajettiin hissillä ja mentiin liukuportailla!! Se olikin vähän jännempi juttu, mutta sekin selvitettiin hienosti!!

Käväistiin parkkihallissa

479486.jpg

479489.jpg

479564.jpg

Ulkona nähtiin jotain tosi jännää...

479476.jpg

Jotain ihme kummituksia - onneksi kuitenkin erittäin ystävällisiä!!

479473.jpg

Rotuaarin pallo on Oulussa suosittu treffipaikka. Pallo on vielä talviteloilla, mutta pitihän "pallolla" kuitenkin käydä.

479483.jpg

Lopuksi käytiin vielä rautatieasemalla katsomassa junien lähtöä ja sitten ajettiin bussilla takaisin Susannalle. Tässä matkustaa Otso Susannan sylissä.

479497.jpg

Tanja ja Rico omalla paikallaan...

479481.jpg

ja lopuksi vielä Karkki K. Kaunokainen lattialla

479493.jpg

Koirat käyttäytyivät koko ajan hienosti. Välillä kuului jokunen haukahdus ja joskus remmi kiristyi, mutta kaiken kaikkiaan tosi reippaita ja asiallisia kaupunkikoiria.  :)