Tämä viikonloppu ollaankin sitten oltu kokolailla ulkosalla. Tällä hetkellä hurttapiski - anteeksi, neiti Karkki K. Kaunokainen - makaa taju kankaalla sängylläni :)

Eilen oltiin gööttistelemässä, eli oltiin Susannan ja Otson, Tanjan ja Ricon, Kaisan ja Naavan (Adavalls Alizee) ja Paulan ja Hipan (Karkin sisko J. Kipin Kapin) ja Poppasen (Belpag Sysisalaman Dynamiitti) kanssa metsälenkillä. Ricon blogissa on jo ainakin joitakin kuvia ja ehkä Otsonkin blogiin kohta ilmestyy. Meidän kamera on reistannut taas, enkä tiedä saanko sieltä mitään ulos. Eilen se tyhjäsi akun kesken kaiken ja tänäänkään se ei halunnut ottaa kuvia. Raivostuttavaa. Oltiin sitten vielä illalla 1,5 tuntia järven jäällä. Mukavaa oli.

No huh huh, tässä olisi nyt kuva ryhmärämästä. Poppanen, Hippa ja Rico kerjää Susannalta nameja, Otso ja Karkki painii (yllätys yllätys!!) ja Naava ihmettelee, että mihin joukkoon se on oikein joutunut...
377124.jpg

Tänään oltiin ensin n. tunnin aamulenkillä järven jäällä. Käytiin kotona juomassa aamukahvit ja lähdettiin sitten Eijan ja Lindan (Karkin airiskaveri) kanssa kävellen hallille vähän tokoilemaan ja harjoittelemaan agiesteitä (A, puomi, putki, keinu, kepit, hyppy). Käytiin vielä pienellä lenkillä ja riekkumassa "treenien" jälkeen ja tulikin oltua lähes 2,5 tuntia reissussa. Hurjan näköistä touhua välillä kun Lindalla on Karkin pää suussa :)
377128.jpg

Kotona juotiin taas kahvit ja sitten olikin jo Rico ja Tanja odottamassa. Käytiin reilun 2 tunnin metsälenkillä. Nyt on kuulkaa sekä emäntä että koira suht.koht. sippejä.

Kuvatilanne on siis aika surkea... :( mutta laitetaan tähän viime kesäisiä!! Kuvassa Karkki Otson kanssa uimaharjoituksissa. Kuva on joko mun tai Susannan ottama, en nyt muista...
320490.jpg

Ja tässä sitten kuivattelemassa.
320492.jpg

Karkki ui ihan mielellään. Se ei tykkää mennä sellaisista kohdista veteen joissa tulee äkkisyvää, mutta jos hissunkissun syvenee, niin se on ok. Ja jos sitten heitellään keppiä sinne veteen, niin se on hauskaa. Käytiin viime kesänä sekä järvessä että meressä uimassa. Voi kun olisi jo kesä!!