Pellon ryhmänäyttelyssä kolme gööttiä tuomaroi Perttu Ståhlberg. Minä en itse päässyt paikalle, kun olin taas talkoilemassa SuKokan joukkotarkissa. Vaan eipä siellä minua tarvittukaan :) Natalia ja Meiju pärjäsivät Konstan ja Nekun kanssa vallan hienosti ilman minua siellä kehän laidalla hermoilemassa :). Mutta voin kertoa, että sydän hakkasi aika reippaasti, kun odotin tulosten päivittymistä...

Konsta ROP ja Nekku ekassa näyttelyssään hienosti VSP ja sert. Onnea Natalia ja Meiju!

K.%20Erinomaisen%20Komee%2023.11.2019%20

Kuva Natalia Rybina

K.%20Iisisti%20Siistii%2023.11.19%20Meij

Kuva Meiju Puroila

 

Tuossa joukkotarkissa kävivät Maisa, Hippa ja Pimpula sekä Rurik. Silmät ja polvet kaikilla kunnossa! Joka kerta se on yhtä jännittävää tämäkin ja sydän hakkaa kun odottaa mitä Lotta sanoo. Rurik on nyt kolmevuotias, joten sen polvitulos jää voimaan. Suurkiitokset Veera ja Henna, Tanja, Sanna ja Hanna, kun toitte koirat tarkkiin!!

Sokerina pohjalla oli Vili, Feuervale's Only You, joka kolme vuotta sitten peilauksessa sai gööttien silmäsairauden osalta epäilyttävä-tuloksen. Nyt se peilattiin terveeksi! Ja koska edellisestä peilauksesta on aikaa, tämä uusi tulos nollaa edellisen tuloksen. Että mä olen onnellinen :). Kiitos kovasti Sanna ja Kaitsu, kun järjestyi Vilin tuleminen tarkkiin. Oli aivan ihana nähdä Viltsu niin hyväntuulisena ja hyvässä kunnossa.

Nämä on näitä päiviä, kun hymyilyttää niin, että poskiin sattuu :)