Kesälomareissulaiset ovat käyneet vuorollaan Joensuussa näyttelyssä :).

Lauantaina 10.8 kehässä Sallan kanssa pyörähti Rudi Sakari Potin arvosteltavana. Tuomarin mielestä Rudi selvästikin on light-göötti :D.

"Punaisenharmaa, keskikokoinen, mittasuhteiltaan oikea, kevyttyyppinen ja kevyessä kunnossa oleva, hieman kevyt oikealinjainen pää, valkoinen kaula ja rinta, välikämmen saisi olla tiukempi, tiivis kevyt runko, hyvät kulmaukset, kevyt liike, rauhallinen luonne." NUO EH2

Kiitos Salla kun kävitte kehässä! Rudi on Erittäin Hieno!

*****

Sunnuntaina 11.8 kehässä kävi Sannan kanssa Mörkö. Tuomarina oli norjalainen Ejvind Mjaerum. Samainen tuomari antoi Beikkojen äidille Nilalle Rovaniemen KV-näyttelyssä muutama vuosi takaperin sertin ja cacibin :).

"Excellent type, not fully developed in chest & body yet. Except for that well build, nice head, scissors bite, strong topline, good bone, move well, coat ok. He just need more time" NUO ERI1 SA PU-2 SERT VARA-CACIB

Onneksi olkoon Mörkön porukoille!

Iisalmi2013_m%C3%B6%C3%B6k%C3%B6_pose-no

Märkä Mörkö Iisalmessa (kuva Ari Lavander, kiitos taas :) )

*****

Beikoista nyt Ukolla ja Mörköllä on kaksi sertiä, Sisulla, Rudilla ja Assilla yksi. Kepa on saanut ERIn ja SAn, Paavo on ollut Erittäin Hieno kahdesti. Aika kivasti on mennyt niillä, jotka ovat näyttelyissä käyneet. Bartok on Suurenmoinen ilman näyttelytulostakin :).