Mahtavaa! Nyt on Maijan epilepsiakohtaukset hoidettu kerralla kuntoon!

Maijalla ei ole epilepsiakohtauksia, koska en ole lähettänyt kasvattajalle mistään sellaisiin viittaavista mitään eläinlääkärin dokumentteja! Halleluja!!! Koira on kunnossa!

On se hienoa, että ihan vaan tällaisella perusteella koiran epilepsiakohtaukset voidaan sivuuttaa. Eikä sen siskollakaan varmasti sitten ole niitä, eikä siskontytölläkään. Eikä sitten sillä yhdellä kolmannellakaan sukulaisella, josta olen kuullut. Praise the Lord!!!!

Kun seuraava kohtaus tulee, niin yritän pysyä rauhallisena ja otan videolle sen. Ja laitan sen jakoon mahdollisimman monelle eri foorumille niin, että mahdollisimman moni ihminen pystyy arvioimaan mistä on kysymys.


Lisäys 13.2.2013

No niin, maailman "huippukasvattajat" ovat nyt päättäneet, että omistaja ei tiedä koirastaan mitään, vain eläinlääkäri ja koiran kasvattaja ovat asiantuntijoita koiran asioiden osalta. Kasvattaja, joka ehkä ei ole nähnyt koiraa vuosiin. Joo-o. 

Ja samat "huippukasvattajat" ovat sitä mieltä, että se on ihan normaalia, että koira vähän silloin tällöin kramppailee. NORMAALI TERVE KOIRA EI SAA EPILEPSIAKOHTAUKSIA, oli niiden syy sitten mikä hyvänsä. Ei normaali koira kramppaile ruuasta johtuen tai siitepölystä johtuen tai itikoista tai stressistä johtuen (nämä ovat kuulemma ihan normaalien epilepsiakohtausten syitä). Vaikka koiralla ei olisi perinnöllistä epilepsiaa, mutta se ja sen lähisukulaiset saavat epilepsiakohtauksia, niin onko tämä oikeasti teidän mielestänne normaalia?

Kyllä kuulkaa alkaa ämmien typeryys saada nyt sellaiset mittasuhteet, että vetää ihan sanattomaksi. Ehkäpä minäkin "unohdan" nämä Maijan kohtaukset ja astutan sen seuraavasta juoksusta ja sanon sitten pennunostajille, jos pennuilla alkaa tulla kohtauksia, että voi teitä kun olette nyt ruokinnalla pilanneet täydellisen kasvattini.