Koirani on viikonlopun aikana räkyttänyt minulle ja repinyt remmistä ja muutenkin käyttäytynyt kuin pahainen rakki Nauru. IHANAA!!!!!

Käytiin juoksemassa neljä rataa KASsin kisoissa ja voi hitsin pimpula, että oli hienoa!! Tuomareina oli lauantaina Jari Tienhaara ja sunnuntaina Risto Ojanperä. Minä tein pari älytöntä alkeellista virhettä, mm. heitin takaakierrossa koiran esteen takakautta vierelleni Yllättynyt ja siinä me sitten törötettiin Nolostunut, mutta koirassa oli menoa ja meininkiä niinkuin kylällisessä pieniä tai vähän isompia äijiä.....  Vimpalta radalta 1,32 yliaikaa, muuten nollarata. Paras rata oli silti lauantain hyppis jolta tuli hylsy. Sillä radalla oli vauhtia niin hirveesti, että en vain enää lopussa saanut koiraa käännettyä putkeen oikeesta päästä. Mutta siis AIVAN MAHTAVAA!!!!! Nauru

Varsin hienolta näytti, kun kahdella viimeisellä radalla näin, miten loppu"suoralla" Karkki skannasi edessä olevat esteet, käänsi päätään ja luki ja suoritti radan loppuun ihan itsenäisesti. Se oli NIIN HIENOA että en tiedä miten sitä sanoin kuvaisin. Ja miten se lähti sitä loppua suorittamaan.....  UPEEEEEETA!