Tilda kävi tänään ultrassa ja masussa näkyi ainakin viisi pientä Compiaisen alkua heartheartheartheartheart.

Äitikoira on siis
C.I.B FI LT LV MVA Konnunkodon Fulla Asynja, FIN30660/07 PI
Tildan omistavat Ulla ja Erkki Nummi Tampereelta. Tildan lonkat on kuvattu A/A ja kyynärnivelet 0/0, silmäpeilaustuloksena on distichiasis (yksi ripsi). Tilda on jalostustarkastettu arvosanalla Erinomainen, se osoittaa hyvää paimennustaipumusta ja sen luonnetestitulos on +123p LA. Erkin kanssa tokokokeesta on saatu alokasluokasta ykköstulos 180 p.



ja isäkoira on Laku eli

Maiskis Leomer, FI25122/09 TÖ. Lakun omistaa Arja Virtanen Turusta. Lakun lonkat on kuvattu A/A ja kyynärnivelet 0-0. Polvitutkimustulos on niinikään 0/0. Silmät on peilattu terveiksi 08/12. Laku on jalostustarkastettu arvosanalla Erittäin Hyvä, se osoittaa välttävää paimennustaipumusta ja sen näyttelytuloksista mainittakoon SERT,  CACIB ja 3 x VARA-SERT.




(kuvat Halla Seppälä)


Ensimmäisestä astutuksesta tulee 63 vrk eli 9 viikkoa 21.11. Pennut syntyvät siis viikolla 47. Luovutusikäisiä ne ovat yhdeksänviikkoisina, eli viikolla 4/2013.

Ja nyt kaikki ihanat ystävämme sitten töpöt, hännät, karvatupsukat, peukut ja varpaat pystyyn, että kaikki menee hyvin! smileysmileysmileysmileysmiley