eli viikonlopun agikisat OKK:lla :).

Selventävää selostusta seuraa!!

KISA A Paniikkia....

Kisathan saavat alkaa puoli tuntia etuajassa.... muistettava ensi kerralla.... Meinaan paniikkia pukkaa siinä vaiheessa kun tulet kisapaikalle ja alat ilmottautua ja ystäväsi toteaa, että "ai mä luulin että te ette tulekaan kun rataan tutustuminen oli jo!"

Äkkiä lähtölista käteen, lähdetään numerolla 7 ja eka on menossa..... "miten tää rata menee, miten tää rata menee, MITEN TÄÄ RATA MENEE??????" ja sitten vaan radan varteen opettelemaan.... ei muuten ehdi alkaa jännittään (vessahätäversio), jos nyt jotain hyvää tästäkin pitäis etsiä. Sinne sitten vaan kun nimi sanotaan ja do the best of the bad job!!

Onneksi on Koo! Tehtiin ratavirheetön rata ja saatiin 5,92 sek yliaikaa. Oikeesti, mun piti välillä tarkistaa numeroita siellä mennessäni, joten siihen nähden Jämsän radalta ihan kohtuullinen aika :).

Ja jottei jäisi väärää kuvaa kenellekään siitä, että minä kisaan lämmittelemättä koiraa, niin olin 20 minuuttia aikaisemmin palannut 1,5 tunnin lenkiltä koirien kanssa.

KISA B Äijämeininkiä....

Karkki oli taas sillä päällä, että jos kerran mennään niin sitten mennään niin että veri maistuu suussa :). Muuten hyvä, mutta A:lla huitaisin itse liikaa eelle ja Koo teki sellaista, mitä se ei ole koskaan ennen kisoissa tehnyt, eli pomppasi kaaressa alas ja kun minä jäin katsomaan hölmistyneenä Jämsän kättä niin "äijä" paineli putken väärästä päästä sisään ja palkkasi näin itsensä loistavasta suorituksesta...... Ei muuta kuin täysillä loppuun asti ja ihan hirveetä vauhtia.

KISA C Sujuvaa....

Ajoissa paikalla (kiitos Tanja!). Hyppyradalla mentiin hyvällä vauhdilla ja tosi sujuvasti edeten. Joku kaarre taisi olla vähän pitkähkö ja yhdessä kohtaa Koo jarrutti sekunnin. Näitä ilman olisi ollut meidän eka ihan oikea nolla lähellä. Ratavirheetön rata, mutta yliaikaa 1,55 sek. En oikeen tiedä, että olisinko ylionnellinen vai vähän pettynyt. Jämsän radalta 1,55 sek yli on kyllä meille niin kuin nolla, mutta olisihan se oikea nollakin ihan kiva juttu! Meidän tähän asti paras tulos kolmosista kuitenkin!!

KISA D Tökkeliä....

Radan alku oli sellainen, jossa koira piti ottaa aika hyvin hanskaan. Siinä oli A + putki -yhdistelmä sellaisessa kulmassa, että lievästi A-hulluinen koirani olisi varsin helposti lähtenyt kapuamaan. Sain Koon hyvin hanskaan, mutta se otti käskyttämisestäni ilmeisesti vähän itseensä kun se ei sitten oikeen meinannut enää irrota vaan katseli mua vähän sen näköisenä että "kohta se kuiteskin taas tempasee meikäläisen käteen....". Vauhti alkoi siinä sitten kuitenkin kiihtyä loppua kohti ja kolmanneksi viimeiseltä hypyltä en enää kerennytkään alta pois valssaamaan vaan Karkki hyppäsi suoraan eteeni. Ajattelin heittää sen siitä eteenpäin vasemmalla kädellä, mutta vahingossa heilautin kättä vasemmalle kaaressa enkä suoraan eteenpäin. Ja kun Karkki oli päättänyt tarkkailla mun käsiä radalla siltä varalta että pitää olla hallussa niin se kiersi esteen ja hyppäsi sen väärin päin mua kohti. No probs, muuten oli ihan ok rata ja kiva huomata että se alun ansakin saatiin tehtyä hyvin.

Yhteenvetona voin todeta, että joka radalta jäi hurjasti positiivisia juttuja mieleen :) ja näköjään se vauhtikin alkaa löytyä - ainakin välillä!!