Kompiaisten B:t syntyivät viime yönä heartheartheartheartheartheartheartheart. Ensimmäinen pentu syntyi klo 00.01 ja loput tasaisin välein parin tunnin aikana. Kompiaisen Bieni Yllätys syntyi 02.15 laugh eli pentuja olikin sitten kahdeksan!! Nilaa vähän jänskätti ekan pennun syntymän jälkeen, mutta kun kaksi seuraavaa oli syntynyt, se kierähti kyljelleen ja alkoi imettää pentuja. Loput tulivat sitten vähän kuin itsekseen. Seitsemännen jälkeen sanoin Veeralle, joka valvoi minun kanssani pentujen syntymää, että täällä vasemmalla kyljellä tuntuu kyllä vielä yksi pentu ja sieltähän se sitten putkahtikin smiley.

Nilaa hoitaa pentuja rauhallisesti ja hyvin. Nyt aamupäivällä se on kantanut kaikki pennut kertaalleen pentulaatikosta Veeran sänkyyn. Ilmeisesti siellä on turvallisempaa, kun ollaan pois lattiatasosta. On se vähän hurjan näköistä, kun Nila nappaa pennun suuhun miten milloinkin (välillä päästä, välillä keskikropasta) ja sitten mennään laidan yli loikalla sänkyyn... siellä ne nyt nukkuvat tyytyväisinä. Mikä tarkoittanee sitä, että minä nukun ensi yön pentulaatikossa wink.

B-laumalaiset:

00.01 syntyi pitkähäntäinen harmaa poika, joka painoi 236 g. Sillä on valkoinen täplä rinnassa ja vasemman etujalan varpaat valkoiset.

00.55 syntyi töpöhäntäinen harmaa poika, joka painoi 164 g.

01.03 oli vuorossa 188 g painava töpöhäntäinen punainen tyttö ja 01.20 pitkähäntäinen punainen tyttö (167 g).

01.45 oli vuorossa pitkähäntäinen harmaa poika, jolla on valkoinen täplä niskassa ja painoa oli 159 g.

01.58 syntyi töpöhäntäinen harmaa poika, jolla on valkoinen läikkä rinnassa, painoa 220 g.

02.10 syntyi harmaa töpöhäntäinen poika, jolla on valkoinen "piirto" rinnasta masuun. Painoa tällä pojalla oli 206 g.

02.15 syntyi yllätyspoika, joka on siis pitkähäntäinen ja harmaa ja painoa oli 190 g.

Ihanaa, kun kaikki vaikuttavat tosi tiitteriltä ja terveiltä ja kaikki meni hyvin!!

Odotetut ja toivotut B-laumalaiset ovat nyt onnellisesti täällä. Suurkiitokset Korkalon Kaisalle, joka antoi Nilan minulle lainaan ja Seppälän Hallalle (kennel Konnunkodon), joka antoi Dracon B-pentueen isäksi. Ootte ihania!