Useampi harjoitus jäänyt päivittämättä....

Tässä ensin yksi lyhyt harjoitus, jota tehtiin edelliskerralla radan lisäksi. Aiheena takaaleikkaaminen. Palkka jälkimmäisen putken päässä.

1099292.jpg

Sitten viime sunnuntaina omalla vuorolla tehty rata. Tämä oli edellisillan ryhmän rataharjoitus, jonka meidän omalla vuorolla treenaava Veikko kertoi meille. Vähän tuotti vaikeuksia taas tuo vasemmalta kädeltä putkeen (8) irtoaminen, mutta kun juoksin vaan eteenpäin putken sivua ja palasin vasta sitten alkuun kun Karkki oli varmalla putkessa niin alkoi sujua. Karkin piti kyllä putken toisessa päässä kurkata sitten oikealle, josko tulen sieltä vastaan..... :) Muutaman kerran jälkeen se tajusi, että olen menossa jo pituudella ja se tuli suoraan putkesta sinne.

1099304.jpg

Viime keskiviikkona tehtiin tällaista rataharjoitusta. Tuo nuolien määrä alkaa olla jo niin mahdoton, että päätin vähän muuttaa piirrostyyliä. V-kirjaimet kuvaa valssausta. Ekalla kerralla rata meni tosi hyvin, mutta toisella kerralla onnistuin sössimään tuon jälkimmäisen valssauksen ja Karkki joutui mun selän taakse. Kolmannella kerralla otettiin vaan tokasta putkesta (8) lähtien ja silloin onnistuttiin taas ihan hyvin. Taitaa olla vähän niin, että tässä hommassa pitäisi nyt saada ohjaaja jotenkin tolkummaksi. Koira kyllä menee....

1099316.jpg

Ja sitten otettiin vielä lyhyttä valssiharjoitusta lopuksi. Mentiin muutaman kerran ja ihan ok. Vähän meinasin olla liian hidas valssissa, mutta Karkki pelasti taas....

1099319.jpg

Tokossa sitten torstaina oli vuorossa paikallaolo, luoksetulo ja ruutu. Itsenäisesti otin erilaisia seuraamispätkiä, käännöksiä jne. Paikallaolo oli hyvä, samoin ruutu. Ekalla kerralla vein Karkin kanssa ruutuun palkan, sen jälkeen Anna vei. Karkki kyllä irtosi joka kerta ihan hyvin ja meni ruutuun. Ja jäi sinne seisomaan kun käskin. Luoksetulossa Karkki on nyt jättänyt sen lopussa hidastamisen vähemmälle, mutta nyt se jäi istumaan jonnekin metrin päähän viistoon mun eteen ja ihan korvat pystyssä tillitti sieltä.... Lähdettiin sitten korjaamaan tätä niin, että otin luoksetuloa metrin päästä ja tilanne korjaantuikin lähestulkoon heti. En ottanut ihan täyspitkää luoksetuloa ollenkaan, mutta lyhyemmiltä pätkiltä ainakin meni hyvin. Onneksi Karkki ei hidastellut niin pahasti kuin ennen. Mutta tuo kauas jääminen on tosi ärsyttävää ja se pitää saada kyllä heti pois.

Maijan tokoilu on vielä alkutekijöissä. Se on tosi innoissaan aina kun tehdään jotain, mutta se ei millään malttaisi olla paikallaan hetkeäkään ja paikallaolot kestääkin meillä max. jotain 3 sek. :). On treenattu paikallaistumista ja paikallamakuuta, seuraamista ja sivulletuloa. Seuraaminen on lähinnä kontaktikävelyä, mutta sen se tekee kyllä hyvin. Saapa nähdä saanko Maijan vuoden alusta johonkin ryhmään, olen hakenut sekä sille että Karkille tokopaikkaa.