Olen niin lamaantunut siitä, että vuoden 2009 jälkeisistä päivityksistä hävisi kaikki kuvat Vuodatuksen ongelmien jälkeen, että en saa päivitettyä tänne mitään.... Urakka uuvuttaa jo ennen aloittamista ihan täysin.

Lyhyesti: kaikki on tällä hetkellä suht. ok.  Nyt on kulunut 3 viikkoa Maijan astutuksesta, vielä en osaa sanoa onko tulossa gööttivauvoja vai ei. Isänä mahdollisilla pentusilla on Karjakon Viksu Veksi eli Wisa. Ihana nuorimies heart. Kuvakin olisi kamerassa odottamassa...

Koo, MP ja Bee treenaavaat säännöllisen epäsäännöllisesti rallytokoa. Been agilityura katkesi kuin kananlento, yritän nyt selvitä siitä ajatuksesta ja keksiä muuta ohjelmaa sille. Olen vieläkin asiasta aivan pois tolaltani, vihainen, surullinen, pettynyt...

Ja jotta kenenkään ei tarvisi arvailla mitä on tapahtunut ja laittaa kaikenlaisia ihme huhuja enempää liikkeelle, niin kyse on moniniveltulehduksesta, joka voi aiheuttaa nivelrikkoa. Ja ei, tätä tautia ei saa siitä, että ei käytä koiraa eteläsuomalaisella osteopaatilla, vaan todennäköisesti on kyseessä autoimmuunisairaus ja vieläpä pahimmassa tapauksessa perinnöllinen. Joten voitte arvata, että olen itkenyt silmät päästäni kun ajattelen, että siihen meni Been jalostuskäyttö. Ensi keväälle oli suunnitelmissa Bellan pennutus. Vahingoniloisimmat voivat vielä lisäksi taivastella, miten vähän merkitystä on kymmenellä sertillä ja seitsemällä cacibilla. Niin teen minäkin. Toivon tällä hetkellä vain ja ainoastaan, että Bella toipuu kotikoirakuntoon ja että joskus voidaan käydä ulkomailla yrittämässä sitä vimppaa cacibia. Nivelrikon uhan vuoksi emme enää agiliidä.

Osa Beikoista on käynyt mätsäreissä treenailemassa ja ovat osoittautuneet varsin reippaiksi göötinaluiksi. Mammakoira Nila on muuttanut takaisin omaan kotiin ja meidän laumassa harjoitellaan nyt elämistä ilman Iippaa :(. Syksylle on tiedossa muutamat pentunäyttelyt, Kokkolassa ja Tampereella, joihin molempiin Beikkoja osallistuu viisi :). Aivan älyttömän hienoa! Muitakin aktiviteettejä Beikkojen kanssa harrastetaan ja hyvä niin. Ei ne näyttelyt nyt mikään maailman tärkein asia ole, yksi hauska harrastus muiden joukossa vain. 

Aurinkoista syksyä kaikille! Yritän saada jossain vaiheessa kuvia tänne :)