Eilen oltiin taas KASsin tokossa. Meitä oli iso porukka paikalla, 8 koirakkoa. Liikkeistä harjoiteltiin paikallaoloa, hyppyä ja luoksepäästävyyttä, itsenäisesti seuraamista.

Paikallaolo oli hyvä, ei piipitystä, ei liikkumista, vaikka vieressä koira haukkui ja heilui. Höntsäsin itsekin, eikä Karkki reagoinut. Hypyssä Karkki vieläkin ihmettelee uutta sanaa ja lähtee liikkeelle vähän empien, mutta eiköhän se siitä! Hypyn jälkeen se jäi vähän vinoon, mutta sain lopuksi makupalalla suoristettua hyvin. Joten keskitymme nyt sitten suoristamisiin. Seuraaminen oli jälleen parempaa kuin edellisenä iltana koulun kentällä (silloin jäi sivulle aika kauas ja käännökset oli löysiä). Piti tiiviisti kontaktia ja käännökset oli napakoita. Lopuksi vielä luoksepäästävyyttä, jossa ihan nappi suoritus. Eli olen älyttömän tyytyväinen!!

Törmäsin surffaillessa koirien horoskooppiin! :)
Maijan (oinas), kohdalla kaikki täsmää aika hyvin (omistajakin on leijona....), mutta Karkin (vesimies) kohdalla menee kyllä jotakuinkin metsään. No, ei sillä että uskoisin horoskooppeihin, mutta pitihän se käydä katsomassa :)