Lauantai-iltana lähdettiin likkojen kanssa perinteiselle Messarin reissulle yöjunalla. Tultiin aamulla Pasilaan juuri sopivasti ennen yhdeksää ja käveltiin näyttelypaikalle. Uma oli jo paikalla, joten ehdimme vähän kopeloida Maijaa pöydällä. Sitä kun on vähän jännittänyt moinen touhu sen jälkeen kun lonkkakuvausta varten pantiin taju kankaalle ja piikki kankkuun sattui..... :(. Nyt Maisu antoi koskea itseensä ja pehvaan kans kun sai samalla syödä verilettua :).

Gööteillä oli tänä vuonna oma ständi, jossa kävin morjestaas Sonjaa ja Saria ja hakees tilaukseni gööttiputiikista ja lehdet. Ehdittiin vaihtamaan muutama sananenkin siinä. Sari, onnea projektille!!! :)

Vähitellen porukkaa alkoi saapua kehän laidalle. Tää on musta aina niin mukavaa, kun tapaa tuttuja ja vaihdetaan kuulumisia. Ja oppii tuntemaan uusia gööttejä ihmisineen :). Tuomarina kehässä oli Elina Haapaniemi, joka oli meille uusi tuttavuus. Aika tiukka linja tuomarilla oli ja ERIt oli tiukassa.... alkoi vähän jännittää.... tuomari arvosteli pöydällä pitkään, seisotti pitkään ja saneli pitkät arvostelut (HYVÄ!!!!) ja liikutti monta kertaa (kolmio, eestakas, ympäri..... jotkut vielä useampaan kertaan).

Maija esiintyi hienosti ja se sijoittui viiden nuoren nartun joukossa toiseksi. Jos jotain olisin toivonut lisää, niin vähän enemmän potkua liikkeeseen, varsinkin kilpailuluokassa viimeisiin eestakasliikkeisiin olisin halunnut vähän lisää vauhtia. Mutta en valita, arvostelu oli tosi hyvä.

Karkki esiintyi kans hyvin, vaikka sitä inhottikin kehään ilmestyneet kaksi pissaa..... se ei siis voinut mennä niitä lähellekään ja se yritti kiertää ja väistää aina niissä kohdissa..... Koo liikkui tosi upeesti, mutta seisoa se olisi voinut vähän terhakammin. Nyt se kyllä seisoi kuin tatti just niin kuin pitääkin, mutta se oli vähän sen näköinen, että "ai niin, ei täällä mitään hypitäkään, seistään vaan....".  Arvostelu oli hieno ja olen siihen tosi tyytyväinen :).

Parasnarttukehässä apukäsiksi saatiin Saana! Kiitoksia avusta :)

Kotimatkalle lähdettiin niin nopsaan kehän loputtua, että en ehtinyt shoppaileen ollenkaan..... Toisaalta ihan hyvä :), mutta olisi ollut kiva katsella vähän mitä kaikkea siellä oli myytävänä. Reppu ja häkki ja kaksi koiraa oli kyllä ihan riittävästi, ei siihen olisi tarvittu enää kassikaupalla ostoksia :).

Kiitoksia kaikille mukavasta seurasta!! Nähdään taas :)

Ja oikein leppoisaa joulunalusaikaa kaikille myös!