Virtuaaliäiti joutui kesken virtuaaliraskauden Kannukseen tokokokeeseen eilen :) ja suoritti siellä kolmannen kerran alokasluokan 1-tuloksella (181,5 p. sij. 2/8)! Karkki kehitti viikolla hyvän valeraskauden ja jo torstaina aamuharkoissa hallilla totesin, että tää on taas tätä.... Karkkia oli aika vaikea innostaa, kun nuo virtuaalipennut painoi niin hirveesti masussa ja muutenkin on kauheeta että virtuaaliäitiä raahataan suorittamaan jotain....

Luoksepäästävyys 10. Tämä nyt onneksi on sujunut aina :)

Paikallaolo 10. No probs, vaikka jossakin vaiheessa luulin, että se meinaa ruveta nukkumaan.....

Seuraaminen kytkettynä 8. Tuli se perässä jotenkuten, mutta sen näköisenä että "onko pakko jos ei tahdo????"

Seuraaminen taluttimetta 7,5. Ei voisi enää enempää hävettää...... Karkki näytti siltä, että "ei voi raskaana olevaa tällä lailla juoksuttaa" ja sitten vielä meikä ennakoi viimeisen käännöksen ja käännyin väärään suuntaan. Toope.....

Maahanmeno liikkeestä 10. Tätähän se EI osannut viime lauantaina....

Luoksetulo 10. Vähän ehkä hidasti loppua kohti.

Seisominen liikkeestä 9. Loppuperusasennossa se vaan niiasi.

Hyppy 9. No pääsi se toiselle puolelle :)

Kokonaisvaikutus 9,5. Kun oli vähän nuutuneen oloinen. Ai vähän.....

Onneksi nyt jo hymyilyttää tuo meidän touhu. Seuraaminen kokeessa oli niin kauheeta että ihan hävetti ja hypyssä pelkäsin, että se jää mahasta kiinni esteeseen. Mutta loppu hyvin kaikki hyvin, TK1 on nyt tassussa ja me jäämme noutokapulan mittaiselle tauolle tokokokeista :) ja keskitymme agilityyn.

Kiitoksia kaikille myötäeläneille!! Ollaan saatu hirveesti positiivista kannustusta ja palautetta koko ajan. Ja Minna ja Elina ovat auliisti jakaneet hyviä neuvoja, jotka olen yrittänyt sitten muistaa myös kokeessa :). Kaisalle ja Nemille kiitoksia mukavasta reissusta ja seurasta! Ja Oili, tuo mun lenkkikaverini on kyllä hurjasti enemmän kuin mitä ikinä olisin voinut kuvitella. Kiitoksia Karkista ja kannustuksesta!!

Lauantaina käväistiin epiksissä OKK-hallissa. Juostiin 2 rataa, toinen mölli ja toinen kilpaileville. Minna piirsi nämä radat (kiitos lainasta!!).

Möllirata (jossa ekan putken ulostulon kohdalla oli se ilmaputkisysteemi joka suhisee ja hurisee..... juu, ja tuon putken nro 11 sisäänmeno oli vasemmalla).

1437814.jpg


Ohjasin taas vaihteeksi :( niin että Koo jäi mun selän taa ja tuli hypystä nro 6 mun mukana ohi.... Ääliö-minä ei siis opi ikinä.... ja sitten tuli vähän yliaikaa, kaiken kaikkiaan virheitä 6,12 ja tultiin kolmansiksi ja saatiin vinkulelu!! Karkin vauhdista oli noin puolet pois, luultavasti johtuen tästä virtuaaliäitiydestä....

Kilpailevien rata oli tällainen

1437816.jpg

Puomi ja putket meni nyt paremmalla tempolla ja kepit meni hyvin kans!! Hyvä Koo!! Mutta kun ääliö-minä ohjasi taas väärin. Eli hypyltä 5 hypylle 6 ohjasin aivan päin helvettiä ja Karkki hyppäsi 6-hypyn väärin päin, joten siitä hylsy. Jatkoimme kuitenkin radan loppuun, eikä siinä ollut sitten mitään ongelmia, meni oikein hyvin ja olen tosi tyytyväinen.

Päivitän lisää treenijuttuja ja muita kuulumisia myöhemmin. Nyt pitää tehdä vähän tutkimusta välillä :)