Ajettiin lauantaina iltapäivällä Susannan ja Otson kanssa Vaasaan. Oltiin varattu huone hotelli Valloniasta, että oltaisiin aamulla hyvissä ajoin paikalla. Vaasassa oli kesä.... kun tultiin illansuussa paikalle, niin lämmintä oli vielä jotain +16 ja illalla myöhäänkin vielä +9!! Peipot lauloi... (puolikuuta peipposesta jne....). Käytiin pizzalla ja koirien kanssa kävelyllä ja hermoiltiin... Otso ja Karkki (eli Kihinä ja Kuhina, tai Kuhina ja Kihinä) häkitettiin visusti ennen nukkumaanmenoa, Tuusniemen reissusta viisastuneena. Loppui kuulkaa rapistelut siihen...

Tässä K & O vielä vapaalla jalalla.

525338.jpg

525340.jpg

Näyttelyssä oli tuomarimuutos eli Moa Persson oli vaihtunut Torbjörn Granheimiksi. Karkin arvostelu on tuolla näyttelysivulla. Vaikka me ei ryhmäkehässä pärjättykään niin oli se jo kokemus päästä mukaan... Meikäläinen kun liikuttuu mitä kummallisemmista asioista (itkin silmät päästäni, kun olin elokuvissa katsomassa Sumuisten vuorten gorillat...) niin taas oli hanat aueta. Omituista on, joo...

Tässä nyt sitten ollaan ryhmäkehässä. Kiitos Susannalle taas kuvista!!

525304.jpg525316.jpg

Onneksi en pyörtynyt tai laatoittanut tms.....
 
Oli tosi kiva nähdä taas tuttuja gööttejä ihmisineen sekä tavata muutamia uusiakin!! Liisa ja Elmo olivat todella valloittavia uusia tuttavuuksia :). Jotenkin kuitenkin menee siinä kehän laidalla se homma aina jotenkin höpöksi, ainakin mulla, enkä sitten muista jälkikäteen, kenen kanssa olen mitäkin puhunut ja olenko onnitellut kaikkia menestyneitä.

Pakko tässä nyt sitten kertoa vähän pitemmästi yksi juttu. Mulla oli lapsena göötti, Pippa, joka oli  Peurapivon kennelistä Seinäjoelta (Pippa löytyy KoiraNetistä, huikeeta!). Ja yhdellä mun kaverilla oli samasta kennelistä vähän nuorempi narttu Bettina. Ja toisella kaverilla oli pystykorva. Me leikittiin usein hevosta. Eli rakennettiin leikkimökkiin talli ja esteitä nurmikolle tai kouluratsastusratoja ja järjestettiin kilpailuja ja tehtiin ihan palkintojakin. Käytiin samalla tallilla ratsastamassakin. Lenan lemppari oli russiponi Marlo, Mian suosikki suokki Holitar ja mun puolanpuoliverinen Rola. Ja tämä kaikki tapahtui joskus 1972-1975.... (Tunnustan nyt tässä, että olen aloittanut ratsastuksen v. 1969, mikä on siis vähän jälkeen prekambrisen kauden, heh heh).

Aikaa on siis kulunut jonkin verran. Mian kanssa ollaan pidetty yhteyttä kaikki nämä vuodet. Minä olen Anna-tytön kummi ja Mia ja Lido ovat mun Veeran kummeja. Mutta Lenan kanssa ollaan nähty joskus siis 30 vuotta sitten. (Lenalla muuten oli gööttejä vielä 1990-luvun puolella. Esim. Oilin Jaxonvillen A-pentueen isänisä, ellen nyt ihan väärin muista....). Susanna löysi Oulun näyttelyn luettelon vuodelta 1991 ja bongasi sieltä Lenan kasvattaman göötin. Googletin sitten huvikseni Lenan ja löysin sähköpostiosoitteen!! Eikä kun viestiä kirjoittamaan (on tämä niin helppoa nykyään.... voisin kertoa mm. miten löysin sisarukseni :) ...)!! Ja ylläriylläri - Lena ilmestyi kehän laidalle juuri sopivasti näkemään gööttien arvostelun - ja Miakin oli paikalla! Arvatkaa oliko vähän hassut fiilikset!! :) Siinä me kolme nuorta neitosta tapasimme taas ja kaikki oltiin ihan saman näköisiä kuin silloin joskus!!

Tässä Lena ja minä. Kuvan otti Mia.

525331.jpg

Tässä ollaan Susannan ja Otson kanssa (kuva Mia).

525334.jpg

Mutta kaikki hauska, näyttelytkin, päättyvät aikanaan.

Kotimatkalle lähdössä, turvavöissä takapenkillä, ensin K

525351.jpg

ja sitten O (ja K).

525352.jpg

Kotimatka sujui aika rattoisasti karkkia syöden ja suhtkoht levottomia jutustellen... Käytiin Kokkolassa syömässä ja ulkoilutettiin myös takapenkkiläiset.

Että silleen. Kaikkea mukavaa voi sattua näiden tappijalkojen kanssa kun touhuaa!!