Voi jee!!!!!!!!!!!!!!
Oltiin siis eilen ekaa kertaa agikurssilla. Upeeta, mahtavaa, ihanaa, hauskaa!! Meidän ryhmää veti Mikko Aaltonen ja meitä oli kuusi kaikenkaikkiaan. Karkki oli ihan intona koko ajan ja täysin varma siitä, että koko ajan on sen vuoro tehdä juttuja. Kauheesti se komensi kaikkia ja mua tyyliin "menkää nyt jo ja tehkää jotain, että minäkin pääsen".

Tällä ekalla kerralla mentiin putkea, ensin lyhyenä ja sitten täyspitkänä ja lopuksi vielä lisättiin sen eteen ensin yksi ja sitten kaksi pientä hyppyä. Karkki oli vauhti päällä. Sen jälkeen harjoiteltiin pöytää ja sinne "irtoamista", joka Karkille ei tuota mitään vaikeuksia, kun se näkee, että pöydälle viedään nami. Eilen 10 metristäkin mentiin remmi suorana pöydälle käskysanasta. Ja lopuksi vielä aloiteltiin keppejä, jotka ovat näin aluksi kallellaan ja koira menee lähes suorasta kujasta kohti namia, joka odottaa keppien (4 kpl) lopuksi. Siitä sitten vaan läpi muutaman kerran!

Tunti meni ihan älyttömän nopeesti ja tuli ihan sellainen olo, että ei tää nyt vielä voi loppua. Hauskaa oli siis ihan kympillä! Viereisellä kentällä treenasivat Susanna ja Otso Kaplaksen Marin jatkokurssilla, mutta aika hyvin Kihinä ja Kuhina kestivät toistensa "läsnäolon", mitä nyt välillä piti kuikuilla, että mitä se toinen oikeen tekee.  Oispa jo seuraava keskiviikko....

Ja kun nyt tälle "sisustuslinjalle" on lähdetty, niin olohuoneessa on nyt vaaleansininen Ikean putki.....