Sisarukset Viima ja Dodii ovat vierailleet ryhmänäyttelyissä ja velipoika Laku kävi tänään ekaa kertaa mätsärissä. Myös Paavo, Uuno ja Ponku ovat mätsäröineet :D. Kuin myös MP ja Zipe.

Viima esiintyi viikko sitten Harjavallan ryhmiksessä Markku Mähöselle ja sai EH:n. Korvia oli taas vähän liikaa ja kroppaa vähän liian vähän :). Toivotaan, että kroppa kasvaa kiinni korvat :D.

Vapunpäivänä kävi Lahdessa Dodii Pedro Sanches Deleruen arvosteltavana tuloksella ERI1 SA PU-3 ja vara-sert. Taisi olla kolmas varasellainen Dodiille :).

Pari viikkoa sitten Ponku kävi Erikan kanssa mätsärissä kotopuolessa ja he saivat ensimmäisen BIS-sijoituksensa (4.) voitettuaan ensin siniset! Lapsi ja koira -kehässä sijoitus oli 2. Ja viikko sitten tuloksena oli punainen nauha. Hienosti on harjoittelu alkanut tuottaa tulosta, ei voi muuta sanoa!! Onnea kovasti!

Viikko takaperin myös sekä Paavo että Uuno piipahtivat mätsäreissä tahoillaan ja molemmat tyypit nappasivat sitten sijotukset myös eli Paavo oli punaisten neljäs ja Uuno sinisten kolmas. Hienoa :).

Vapunpäivä on perinteisesti Oulun päässä vietetty mätsärissä ja niin tänäkin vuonna. Vuorossa olivat pienissä pennuissa Zipe, pienissä aikuisissa Laku ja veteraaneissa Maija. Zipe esiintyi oikein mallikkaasti ja sai punaisen nauhan, Laku sai sinisen ja Maija ei sijoittunut seitsemän porukassa. Vähänkö se oli onnellinen kun se pääsi mukaan ja kehään! Lähtihän siitä ääntä tietysti taas koko rahan edestä, mutta kun sen vaan piti kaikille mainostaa, että on paikalla ja näkeehän nyt varmasti kaikki <3. Meidän höppänä <3 <3. Maija saa käydä tänä kesänä mätsäreissä enemmänkin, jos sattuu sopivia, että on sillekin jotain mukavaa puuhaa.

Onhan tässä nyt sitten jo vähän aloiteltu tätä näyttelykesääkin ilmoittamalla muutamia koiria sinne tänne. Zipellekin on tiedossa ihan oikea näyttely :).

Bellalle on tiedossa kesäksi rallytokon avoimen luokan kurssia lisää. Kokeeseen meillä ei ole kiirettä :). Ja sitten tietysti ne pentusuunnitelmat... ne etenevät :)

Leppoisaa ja lämmintä kesän odotusta kaikille!