Olimme tänään Karkin kanssa toisessa tokokokeessa. Paikka oli sama kuin edelliskerrallakin, eli olimme Haukiputaan Virpiniemessä OKK-hallissa. Tuomarina toimi Marja-Leena Hituri. Menimme hallille jo aamulla aikaisin Minnan ja Råtan kanssa, sillä AVOt pääsivät ensin estradille. Ja Råtta näytti miten maahan mennään!!!!! Sitten EVL, VOI ja viimeksi me ALOt. Siinä verrytellessä otin Karkin kanssa muutamia liikkeestä maahanmenoja - tai siis yritin - mutta Koo oli päättänyt, että tällaista liikettä me ei olla kyllä harjoiteltu koskaan ikinä milloinkaan .............

Yritän taas muistella mitä tuomari meille sanoi. Hituri puhui liikkeiden välissä aika pitkään ja perusteli ja kommentoi, miksi antoi minkäkin numeron. Ehkä vähän pehmeni ALOssa tuo arvostelu, joka tuntui ylemmissä luokissa aika ankaralta.

Luoksepäästävyys, 10. Ei sen suurempia kommentteja :)

Paikallaolo, 9. Karkki kuikkas kesken makuun istualleen noin sekunniksi, mutta meni itse takaisin maahan kun huomasi vissiin mitä tuli tehtyä. Tässä vaiheessa luulin pyörtyväni. Piste vain onneksi meni, kun Koo meni itse takaisin alas.

Seuraaminen kytkettynä, 8,5. Yritin olla häiritsemättä remmillä ja nyt pidin sitten oikeaa kättä (ja remmiä) luonnottomasti koholla. Voi ärsytys, että inhoan tätä remmin kanssa seuraamista. Olikohan tässä jotain muuta....? Olisiko niin, että vimppa perusasento jäi pois?

Seuraaminen taluttimetta, 10. Välillä tuntui huteralta, mutta kun katsoin videolta (KIITOS Minna taas videoinnista!!) niin se oli ihan asiallisen näköistä!! Tuomari sanoi, että sillä on hyvä paikka ja hyvä kontakti. HYVÄ KOO, se ei ole enää sieltä!! Tai ainakaan tänään :)

Maahanmeno liikkeestä, 0. Puhdas nolla. Tuomarin kommentti oli, että koira ei vain yksinkertaisesti kuullut käskyä. Karkki kyllä ennakoi jo liikkeenohjaajan sanasta ja jätätti, eikä mennyt maahan. Olen tässä pähkäillyt, että jos olisin antanut vähän kädellä apuja, kun se oli lämmitellessäkin niin vaikeeta, niin ei ehkä sitten olisi mennyt nollille (ja jos tädillä olisi NE niin se olisi setä...........). Aivan turha jossitella.

Luoksetulo, 10. Hyvin loppuun asti. Ja muistin olla antamatta vartaloapua!!

Seisominen liikkeestä, 10. Hyvä (johan tätä harjoiteltiin tuossa edellisen jäävän liikkeen aikana.....)

Estehyppy, 10. Ei mitään ihmeempää. Vähän Koo hidasti taas hassusti, mutta ei paha.

Kokonaisvaikutus 10. En nyt muista sanasta sanaan, mutta jotain sellaista tuomari sanoi, että minulla on hyvä koira ja että me toimimme mukavasti yhdessä.

Saimme siis 174 pistettä ja ykköstuloksen. Sijoituimme 12 koiran joukossa neljänneksi!

Kiitoksia Minnalle hyvistä neuvoista, kyydistä ja seurasta. Edelleen kiitoksia Elinalle myös hyvistä neuvoista. Ihanaa, että tuo seuraaminen nyt onnistui :).