Olihan taas reissu...

Lähdettiin perjantaina ajamaan iltapäivällä Susannan, Otson, Tanjan, Lassen ja Ricon kanssa kohti Kuopiota. Mentiin hotelli Savoniaan yöksi. Illalla käytiin Susannan ja Otson kanssa siinä Puijon hyppyrimäkien alastulomontussa vähän juoksemassa ja koirissa oli pikkaisen vintiön elkeitä. Pomppivat vaan ja kirmasivat karkuun kun piti ottaa kiinni. Kurittomia riiviöitä!! Pakkanen tuntui kiristyvän aika lailla yötä kohti.

Tässä Karkki nukkuu autossa menomatkalla (kuva Susanna T.)

414506.jpg

Hotellihuoneessa Karkki ja Otso ottivat ilon irti elämästä. Eli rokkasivat all night long. Mikä siis tarkoitti sitä, että otsopaini oli lähes tauotonta. Välillä juotiin vettä, pompittiin sänkyihin ja pompotettiin meikäläisen sänkyä alapuolelta. Ja sitten taas painittiin.... Jossakin vaiheessa aamuyötä ajattelin, että käyn avaamassa oven ja pukkaamassa ne käytävään. Päätettiin Susannan kanssa, että seuraavalla kerralla kumpikin nukkuu sitten omissa häkeissään. Siis Karkki ja Otso, ei me. :)

Tässä touhuttiin minun sängyssäni...
414535.jpg

414533.jpg

Ja välillä lattialla... laminaatista lähtee kiva ääni....

414540.jpg

414544.jpg

Aamulla aikaisin ajettiin Tuusniemeen ryhmikseen. Näyttely oli isossa entisessä kasvihuoneessa ja sisällä oli lähes miellyttävää ulkona paukkuvaan pakkaseen verrattuna! Paikalle oli ilmoittautunut 12 gööttiä, joista 11 oli paikalla. Uroksista uusi tuttavuus oli Karkin velipuoli Tarmo (Handskes Bror Lustig), joka olikin tosi tarmokas ja touhukas.

Otso ja Rico olivat tosi hienoja kehässä. Otso sai ERIn, voitti nuoret urokset ja oli PU2 ja sai sertin!! Onnea Otsolle ja Susannalle tätäkin kautta!! Rico sai myös ERIn ja oli sitten avo1 ja PU3 ja sai varasertin!! Onnea Tanjalle ja Ricolle vielä näinkin!!

Karkki oli ensimmäistä kertaa avoimessa luokassa. Koirani edusti tällä kertaa uutta mielenkiintoista rotua "länsigöötanmaan karvaton koira" eli krokotiili ja sai EHn ja oli avo2. Lisäksi viime öinen bilettäminen taisi vaatia veronsa ja koira oli lähestulkoon yhtä innostunut hommasta kuin Jyväskylässäkin ja tuntui välillä, että remmin päässä on rukkanen, jota yritän epätoivoisesti saada innostumaan asiasta. No, nyt yritetään sitten kasvattaa turkkia ja ensi kerralla näyttelyä edeltävänä iltana Karkki ei pääse bailaamaan...

Tässä Tanjan ottama kuva Karkista ennen kehää.

412442.jpg

Lasse otti kuvia vielä kuvia kehästä.

414520.jpg

414513.jpg

Nartuista vielä sen verran, että Adan Sirusta (Adavalls Afrodite) tuli Suomen Muotovalio ja ROP. Arvokkaan näköinen mummeli Antimos Amaretto oli PN2. Uroksista paras ja VSP oli Outin Jonni (Fennican Jonathan Jovial).

Iris Kaimio otti siinä hallin nurkassa vielä verinäytteet Hannes Lohen tutkimusta varten myös Karkista, Otsosta ja Ricosta.  Hyvä, että asia hoitui samalla reissulla ja päästiin osallistumaan tähän tutkimukseen.

Karkin arvostelu on tuolla näyttelyt-sivulla. Ja kuvia ja mukavia matkamuistoja löytyy tietysti myös sitten Ricon ja Otson blogeista.  Toivottavasti tännekin saadaan jokunen kuva myöhemmin Susannalta ja Tanjalta. Otsopainista yritän saada pätkän videota tänne myös. Siinä vaiheessa iltaa se vielä nauratti...