Juostiin Sulvalla 3 rataa tänään Koon kanssa!!

Eka agiradalta nolla (-1,17 sek, sij. 13/33) , toka radalta yksi rima alas ja 3,25 yliaikaa ja kolmannelta radalta 5,jotain yliaikaa. Oikeestaan ihan hyviä ratoja kaikki, ihme vaan toi riman putoaminen. Mutta ei siis mitään ohjauskämmejä tai keppien kanssa sössimistä tms. Oon tosi tyytyväinen!

Hyvin sujui mm. ansaputket Aan alla. Olin varma, että kontaktihullu ryykää Aalle, mutta sain käännettyä ylävartalolla sen putkeen. Ja vimpalla radalla hypyn jälkeen ammottavan väärän putken pään ohi oikeaan päähän. Tuntui tosi hienolta. Sit sain käännettyä tiukasti hyppy-takaahyppy -kuviot ja muutenkin takaakierroissa liike jatkui eikä oma vauhti loppunut. Ja kepit Koo haki hienosti. Monta hyvää pätkää taas!! Vähän varmistelin joissakin kohdissa liikaa, mutta muuten hyvä.

Hienot oli Vaasan Agilityseuran uudet eli Vassilan tilat. Julmetun suuri entinen kasvihuone, pohja merihiekkaa (sieltä löytyi pieniä näkinkenkiä). Tosi toimiva paikka ja kivasti järkätyt kisat. Heti oli sellainen olo, että tänne voi kyllä tulla toistekin. Terveisiä Vaasaan!

Tässä vielä Karkki gööttimestaruuksissa (kuva Susannan). Harmi, ettei Vaasaan tullut otettua kameraa mukaan...