Kesän huikean näyttelyrupeaman päätti Rovaniemen ryhmänäyttely. Paikalla oli viisi Kompiaista, joista neljä Citticontiaista ensimmäistä kertaa junioriluokassa (Suomessa siis :D ) ja yksi nuorten luokan Beikko. Lisäksi kehässä pyörähti Rouva Koo. Tuomarina oli Marjatta Pylvänäinen-Suorsa.

Mia ja Kari ottivat kuvia, kiitos näistä!

Ensiksi kehässä kävivät C-pojat. Reippaasti mentiin ja kaikki saivat hyvät arvostelut. Ponku saa kerätä vielä lisää massaa ja varmuutta, mutta niin hienosti Erika vei ensimmäistä kertaa Ponkua kehässä!

K. Caamoksen Kaataja eli Kamu: "Hyvät mittasuhteet, koko ja luusto. Selvä sukupuolileima. Hyvät pään mittasuhteet ja voimakas otsapenger. Hyvät korvat ja silmät. Hyvä kuonon muoto. Hyvä kaula, selkä ja lantio. Töpö häntä. Hyvä rungon muoto. Hyvin kulmautunut. Liikkuu hyvin." JUN ERI2 SA PU-3

K. Compiainenhan Se eli Uuno: "Hyvät mittasuhteet, koko ja luusto. Hyvä pään muoto, voimakas otsapenger. Hyvät korvat ja silmät. Kuono saisi olla täyteläisempi. Erinomainen ylälinja. Töpö häntä. Hyvin kulmautunut. Liikkuu hyvin. Hyvät värimerkit." JUN ERI1 SA SERT ROP

K. Constaapelin Lapaset eli Ponku: "Hyvä koko ja mittasuhteet, vielä kevytrakenteinen. Kapeapiirteinen pää, hyvät korvat ja silmät. Kapea kuono, hyvä kaula ja selkä. Lyhyt lantio, töpöhäntä. Niukasti kulmautunut, kapeat takaliikkeet. Sivuliikkeessä takaraajat jäävät rungon alle ja askel kovin lyhyeksi. Liikkeessä ylälinja saisi olla suorempi." JUN H

Kamua%20arvostellaan-normal.jpg

Erika%20ja%20Ponku-normal.jpg

Pojat%20liikkeell%C3%A4-normal.jpg

Pojat%20junnuluokassa-normal.jpgKamu%20eell%C3%A4%20liikkeess%C3%A4%202-

Nuorten luokassa esiintyi Sisu eli K. Bienoinen Yllätys: "Hyvä koko, mittasuhteet ja luusto. Oikeapiirteinen pää, hyvät korvat. Vaaleahkot silmät, hyvä ylälinja ja hännän asento. Hyvä rungon syvyys. Riittävästi kulmautunut edestä ja takaa. Liikkuu hyvin, hyvä karvan laatu ja värimerkit."

Sisu%20ja%20Mia-normal.jpg

Mia%20ja%20Sisu%20liikkuu-normal.jpg

Sisu%20p%C3%B6n%C3%B6tt%C3%A4%C3%A4-norm

Paras uros -kehässä Uuno ois niin kovasti tahtonut halia Sisua :)

Sisu%20ja%20Uuno%20hali-normal.jpg

Narttujen sertiä ei sitten jaettu, sillä Milli oli tänään Erittäin Hieno neiti: "Vielä hieman pentumainen, mittasuhteiltaan oikea, kevyt luusto, oikeapiirteinen vielä kapea pää, hyvä kaula ja selkä, hieman korostunut lantio, niukasti kulmautunut edestä ja takaa, kapeat takaliikkeet, edessä vielä löysyyttä, hyvät värivaihtelut." JUN EH1

Tässä Milli tutustuu Oivaan ja Sisuun :)

Sisu%20ja%20Milli-normal.jpg

Tuomari ei antanut Rouva Koolle SA:ta, mutta Markku Kipinä päätti kuitenkin tuolla BIS-VET -kehässä sijoittaa Koon sijalle 4.

Karkki: "Hyvät mittasuhteet, koko ja luusto. Oikeapiirteinen pää, hyvät pään mittasuhteet. Sopiva otsapenger. Tasapainoinen ylälinja. Töpö häntä. Hyvä rungon syvyys ja muoto. Hyvin kulmautunut. Kovin leveät löysät etuliikkeet. Hyvä karva. Hyvä värivaihtelu." VET ERI1 BIS-4 VET

IMG_0335-normal.jpgIMG_0344-normal.jpgIMG_0349-normal.jpg

Kyllä sykähdytti kasvattajaryhmässä, kun sai vastata ensimmäistä kertaa tuomarin kysymykseen "Kuinka monesta yhdistelmästä?" että "Kahdesta" :). Pienestä sitä ihminen ilonsa saa!

Kompiaisen: "Kahdesta yhdistelmästä. Tasakoosteinen ryhmä. Hyvät koot ja mittasuhteet. Hyvät päät ja ilmeet. Tasapainoiset ylälinjat. Hyvät liikkeet, kauniit karvapeitteet." 1KP ROP-kasv.

ryhm%C3%A4%20eestaas-normal.jpgKasvattaja-normal.jpgKasv%20ryhm%C3%A4-normal.jpg

Ja siellä isossa kehässä tapahtui sitten sellainenkin huikea juttu, että tuomari Riitta Lahtovaara sijoitti Uunon RYP-4:ksi!! Onnea Paula!

Umppis%20isossa-normal.jpg

Paula%20ja%20Umppa-normal.jpg

Uuno%20Paula%20ja%20tuomari-normal.jpg

 

Kaunis kiitos tästä kesästä kaikille Kompiaisten omistajille! Ootte niin parhaita kaikki. Teidän kanssanne on ollut älyttömän hienoa olla näyttelyissä pitämässä hauskaa koirien kanssa. Suurkiitos myös siitä, että olette antaneet tällaiselle aloittelevalle kasvattajalle mahdollisuuden esittää kasvattajaryhmänkin useammassa näyttelyssä. Oikeesti, onhan tää ollut ihan huikeeta!