Tänään tuomaroi Tuusniemen ryhmiksessä Leni Finne göötit, joita oli ilmoitettu näyttelyyn 20. Tämä taisi olla tämän ryhmiksen ennätys.

Junioriuroksissa esiintyivät Mörkö ja Rudi ja -nartuissa Assi. Kaikki Beikot esiintyivät reippaasti ja iloisesti ja saivat mukavat arvostelut. Mörkö sijoittui luokassaan toiseksi ERI:llä ilman SA:ta ja Rudi oli EH4. Assi voitti junnunartut, tulos ERI ilman SA:ta.

Surullisin asia oli Karkin reissu. Olin ilmoittanut Koon ekaa kertaa veteraaniluokkaan ja sitä vartenhan me kävimme mätsärissäkin harjoittelemassa ja se sujui hienosti. Tänään Karkki pelkäsi hallissa niin kovasti, tärisi ja pyrki ulos, että olisi ollut sen kiusaamista vaatia sitä kehään. Joten Karkki kävi reissussa vain syömässä hallissa. Meidän sisänäyttelyt olivat nyt tässä ja yritämme kerran ensi kesänä ulkonäyttelyssä, josko se sujuisi vähän paremmin. Minä en ala pelkäävää koiraa kiusaamaan, se on ihan varma.

Beikkojen arvostelut (lisätty kuvat 18.3, kuvat otti Ari Lavander):

Rudin arvostelu. Tuomari sanoi, että ei Rudi hänen mielestään ole tyttömäinen, mutta tarvitsee silti lisää äijämäisyyttä :). Ekasta virallisesta ERI ja vara-serti, nyt EH eli ERITTÄIN HYVÄ (mikä aina välillä unohtuu...), joten tyytyväinen olen Rudin aloitukseen.

"Hieman korkearaajainen, luusto saisi olla voimakkaampi. Tarvitsee aikaa miehistyäkseen, vielä hieman kevyt pää. Erinomaisen tummat silmät, hyvät korvat ja kaula, eturinta saisi olla voimakkaampi, ok etukulmaukset, riittävä eturinta, toivoisin enemmän polvikulmaa. Tänään kovin niukka karva, oikea askelpituus."

Rudi%20Tuusniemell%C3%A4-normal.jpg

Assin arvostelu. Laatuarvostelun aikana Assi alkoi liikkua epäpuhtaasti ja kilpailuluokan aikana liike vain paheni :(, ainakin minun silmääni näytti siltä. Ekasta virallisesta ERI ja serti, nyt ERI. En valita, hyvin on Assikin aloittanut.

"Riittävät mittasuhteet. Sopiva luusto. Erittäin feminiininen, oikealinjainen pää, erinomaisen tummat aavistuksen pienet silmät. Hyvä kaula, ylälinja ja etukulmaukset, ikään riittävä rintakehä. Ok takakulmaukset. Melko pehmeä karvapeite. Oikea askelpituus."

Assi kävi tiistaina taas uimakoulussa, joten karvapeitteen pehmeys varmasti ainakin osittain johtui siitä ja shampoopesusta klooriveden jälkeen, koska ei Assilla normaalisti ole pehmeä turkki :).

Assi%20Tuusniemell%C3%A4-normal.jpg

Mörkön arvostelu. Mörkö oli hienosti junnuluokan kakkonen. Molemmista näistä ensimmäisistä virallisista näyttelyistä on Mörkö saanut ERIn, joten voi vain olla tyytyväinen.

"Ok mittasuhteet, riittävä luusto, oikealinjainen pää, erinomaisen tummat silmät, hyvät korvat, kaula ja eturinta, melko lyhyt olkavarsi, oikeamallinen rintakehä, riittävät takakulmaukset, erinomaiset käpälät, oikea askelpituus, hieman löysä edestä."

M%C3%B6rk%C3%B6%20Tuusniemell%C3%A4-norm

Sannalle ja Arille suurkiitokset seurasta ja kyydistä! Ihana oli nähdä kehän laidalla Wisaa, Elsaa ja Pekkaa (tulen aina suremaan sitä, että Maijan ja Wisan pentuja ei sitten koskaan tullut). Ja pääsinpäs Leevi-äijän kanssa kehäänkin :). Onnittelut Katille ja Riinalle Kertun ja Vilin serteistä sekä ROP- ja VSP-sijoituksista!!!!