Ensinnäkin, pahoittelut, että tänne blogiin ei ole oikein viime aikoina ilmestynyt kuvia. Aika vaan meni niin nopeasti tuolla pentuaitauksessa istuessa ja pentujen kanssa touhutessa, ettei vaan käynyt mielen vieressäkään ottaa niistä kuvia ja nekin kuvat mitä on otettu, ovat kamerassa edelleen...

Beikkojen pääjoukko on lähtenyt omiin koteihinsa 9 viikon iässä. Kotona ovat vielä Kettunen, joka lähtee ylioppilasjuhlien jälkeen ja Ukko, jonka emäntä kotiutuu maailmalta heinäkuussa. Yhtään pentua ei jää kotiin, mutta onneksi Ouluun jäi kolme ja lähiseuduillekin kolme pentua. Ja toivottavasti myös niitä "kaukomatkaajiakin" näen sitten tulevaisuudessa jossakinsmiley.

Vaikka viikonloppu olikin haikea ja itketti jokaisen pennun lähtiessä, olin ja olen iloinen ja onnellinen jokaisen Beikon uudesta kodista heart!


Rudi eli Bäivän Paras meni Sallalle ja Nikolle heart. Harmi, ettei hoksattu ottaa samanlaista "perhekuvaa" kuin sitten myöhemmin päivällä!Bohjoista Voimaa eli Paavo lähti Sannan perheeseen heart . Veljeksistä Elias oli mukana hakemassa Paavoa kotiin, Oskari oli luokkaretkellä.Sitten lähti Bienoinen Yllätys eli Sisu Mian, Karin, Saran ja Oivan kaveriksi heart.Sara ja Sisu  heartBarhaat Korvat eli Bartok Suurenmoinen matkasi Sarin ja Teemun kotiin heart.ja Bikkasen Hiano eli Assi jäi tähän kävelymatkan päähän Merjan ja Vilin luokse sijoitukseen heart. Ollaan täällä kotosalla naureskeltu, että kaikilla muilla on palautusoikeus, paitsi Assilla laugh!Baras Kaveri eli Mörkö on Sannan ja Arin uusi perheenjäsen heart.Kaikkea hyvää Beikkojen uusiin koteihin! Ollaan yhteyksissä heartsmiley!